Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért jöttök azzal mindig, hogy a legtöbb pasi csak a szexre hajt?
társkeresőn, szórakozóhelyen. Mindig azt mondjátok, hogy akik odajönnek, azok mindig csak szexet akarnak.
Felregeltem nőként társkeresőre. Sok levelet kaptam, és azoknak több mint a fele normális volt.
Ezért kérdezem, hogy nem ismeritek ki túl hamar a másik felet?
Mert kb 80-90%-ban csak arra kell a pasiknak a csaj, és ha már kiélte magát, akkor gondolkoznak komolyabb kapcsolatban.
Én pl. 80%-ban szexszel kapcsolatos leveleket kaptam régen. Aztán abban a maradék pár százalékban jöttek normális levelek is. Ebből az egyik volt a jelenlegi páromé. :)
Tapasztalat.
Mindenhol ilyenek a pasik, független attól, hol ismerkedsz.
Mégis azt hallom ismerősöktől, meg sajnos tapasztalom magamon is, h xy bizony a héten megint megdugott 2 csajt a Tinderről, 5 havernak meg szumma 1 kávézós randi se jött össze, pedig visszafogottabb csajokkal próbálkoztak (persze előbbi gyerek a sármos gyerek,utóbbiak meg az átlagos pasik)
Miért sír minden nő, h annyian zaklatják őket szexxxel, mikor a normálisoknak meg nem válaszolnak?
Kizárt dolog, hogy ilyen arányban kaptál normális leveleket.
Én akárhányszor regisztráltam, a levelek 95%-a másolt sablonlevél volt, azt meg minden lánynak elküldik, akit meg akarnak dugni. Meg annak is, akit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!