Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ha nekem egy pasi se megfelelő, mert vagy- (csak szexre kellek, vagy ostobák, vagy nem érdekelnek) sok ilyen van, én viszont komoly határozott lány vagyok
"Mit tegyek?" "én viszont komoly határozott lány vagyok"
:-)))
Ilyenkor egyből az jut eszembe, hogy nem te vagy a jégkirálynő?
először magadat kellene megvizsgálni, mivel éred el, hogy ezek a férfiak találnak csak meg?
Nézd két lehetőség van!
1, Provokálsz.
2, Mérhetetlenül buta vagy.
Válassz!
Gyongyot ne a tragyadombon keress
Okos vagy tudod mirol beszelek
"csak szexre kellek, vagy ostobák, vagy nem érdekelnek"
a foglaltat még kihagytad :D
egyébként jó lenne tudni, hogy kb. milyen elvárásaid vannak az ellenkező nemmel szemben, mert így nehéz tanácsot adni :D
amit eddig tudunk ugye, hogy keresel egy pasit, aki :
- tartós kapcsolatot akar
- naná , hogy hűséges is
- aztán ott van az a rész , hogy ostoba NE legyen! Ez a rész amit kifejthetnél bővebben, példákkal kiegészítve, mert ugye az, hogy ki az ostoba az szubjektív .
- legyen érdekes... ez is elég szubjektív, hogy kinek, mi az érdekes :D
-mivel te egy komoly határozott lány vagy (és kb.17 és 22 között? csak tippelek :D ne vedd sértésnek :D) , de valaki olyat keresel, aki már 25-ön fölül van és elindult valamerre az életben , tehát :
* rendelkezik egy "stabil" munkahellyel,
* megtakarítások (itt értsd úgy, hogy gondol a jövőjére, lakásalap stb.)
Ha ezt kiegészítenéd/ korrigálnád, akkor talán tudnék tenni javaslatot, de így csak a fentiekhez hasonló célbalövöldözéssel tudok tippelgetni !
Köszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!