Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy egy pasi kihasznált, hazudott és csak szexre kellettél neki? Ha igen, milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
Pedig azt hazudta, hogy többet akar tőled. Milyen érzés volt utólag, hogy átvertek és kihasználtak szexuálisan?
2016. febr. 27. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
történt már ilyen, szörnyű volt. Józsi 11
2016. febr. 27. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Velem nem, mert az ilyeneket ki tudom szűrni.
2016. febr. 27. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Volt, én tettem meg. És mivel oka volt ennek, ezért diadalittasan, jókedvűen távoztam egy másik csajjal.

A sztorit nem írom le, mert hosszú, viszont én nyertes típus vagyok, sosem vesztek. Akkor sem vesztettem.

2016. febr. 27. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem volt, mivel nem bukom az ilyen egoista, átverős férfiakra.
2016. febr. 27. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

nem

értelmes nő nem is megy el ilyennel

2016. febr. 28. 00:34
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem volt, nem kell atomfizikusnak lenni, hogy az ember könnyű kiszúrja az ilyet. Persze elég sokan megpróbálták, főleg szórakozóhelyeken.

22/N

2016. febr. 28. 00:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt. Azóta már én is ki tudom szűrni az ilyeneket. De 17 évesen, teljsen tapasztalatlanul (akkor még nagyjából az első csókomon voltam túl, és az is régen volt, nem volt előzőleg semmilyen értelmesebb párkapcsolatom, semmi különösebb kapcsolat a pasikkal, hogy legyen tapasztalatom ilyen téren, csak iskolában találkoztam fiúkkal előtte, csak hogy védelmemre keljek), nem volt nehéz elkábítania. Tök sokáig beszélgettünk, találkozgattunk, verset is írt nekem, nagyon cuki volt, aztán megtörtént, aminek meg kell történnie- nekem ő volt az első-, és valahogy már este sem válaszolt az üzeneteimre, miután hazamentem.

Másnap sem válaszolt.

Egész héten nem válaszolt.

Később kiderült, hogy egyébként barátnője van.

Nem volt jó érzés. Nagyon nem. De azért elég könnyen túltettem magam rajta, olyan fél év után, azért a szememben a szüzesség sosem volt egy különösebb "érték", és azóta tényleg ki tudom szűrni az ilyeneket, tehát még előnyömre is vált. De akkor azért tényleg elég vacak volt. Mondhatni xar.

2016. febr. 28. 07:59
 8/9 anonim ***** válasza:

van, aki finoman és fokozatosan csinálja, nem könnyű észrevenni.

hogy éreztem magam? butának, gyengének, függőnek. tehetetlennek, kiszolgáltatottnak, életképtelennek, reménytelennek. kisstílűnek, megalkuvónak. naivnak, becsapottnak. fáradtnak. hiábavalónak. olyannak, aki bármit odaad, csak csökkenjen a hiányérzet, ami köztünk kialakult. és egyedül is éreztem magam. nevetségesen.

2016. febr. 28. 08:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Volt,egy hónapig vele voltam,aztán sexeltünk. Utánna tiltotta a számom és faceról is. A lakásához nem akartam odamenni. Voltunk bulizni és ott volt ő is. Magasról sztam rá.

Nem volt jó érzés,de énis úgy fogtam fel h sexeltünk egy jót és ennyi.

2016. febr. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!