Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt (megint)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt (megint)?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit hónapok óta ismerek. A legrosszabb van köztünk. Több,mint barátság,kevesebb mint kapcsolat. Egyszer már megpróbáltuk együtt,de ő ellökött magától egy dolog miatt. Több mint 3 hét után ő keresett fel újra, s azt mondta soha többé nem enged el magától. Most viszont megint nem beszélünk. Tegnap óta nem ír,pedig nem is vesztünk össze. És most nem tudom mi a baja megint? Egyszer ilyen hűvös velem,aztán meg mikor ír úgy csinál,mintha mi sem történt volna. Persze jönnek a bocsánatkérések ,és a "Hogyan tehetném jóvá?" szöveg. De nekem már elegem van ebből! Én szeretem őt teljes szívemből,és ő is érez irántam valamit. Csak az a baj nem tudom mit? Egyszer azt mondja mély barátságot érez,következő mondata meg,hogy szeret és hiányzom neki,engem akar,kíván....Ha arra kérem ne mondjon ilyeneket,mert a barátok nem akarják ennyire egymást mint mi ,akkor azzal jön,mi barátságnál többet akarunk egymástól. Ő hozza fel folyton ezt a "akarlak légy az enyém" témát,de akkor miért ilyen most?

2015. ápr. 30. 19:25
 1/2 Sütikee03:') ***** válasza:
Ha igazán szeretne nem csinálná ezt veled. Ha igazán szereted nem hagyod neki. Ennyi.
2015. ápr. 30. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem mind1? úgyis meg fogsz neki bocsátani..
2015. ápr. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!