Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdtünk újra össze melegedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdtünk újra össze melegedni a volt barátnőmmel, de elkövettem egy hibát ami egy félreértésen alapul, de akkor is hibáztam, nagyot. Most kb olyan mintha megint szakítottunk volna. Maradt bármi esélyem is?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 11. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:

ha nem is merjük a részleteket hogyan segítsünk?

nem vagyunk oknyomozók....

2015. ápr. 11. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen hibát követtél el?
2015. ápr. 11. 13:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Volt köztünk egy hatalmas félreértés, és én mindenáron megakartam neki magyarázni és nem hagytam egyszerűen békén, mert nem.tudtam hogy mikor kéne abbahagyni, minél elutasítóbb volt annál inkább szerettem volna megmagyarázni
2015. ápr. 11. 14:03
 4/6 Missi_Key ***** válasza:
szóval zaklattad?
2015. ápr. 11. 14:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, de én csak meg akartam magyarázni neki ezt a félreértést és akkora hülye voltam, nem.tudtam hol a határ
2015. ápr. 11. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A hideg töltött káposzta nem jó újramelegítve hidd el. Hány évesek vagytok h egy félreértés miatt szakítottatok? :)
2015. ápr. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!