Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 34 évesen rájöttem, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 évesen rájöttem, hogy nem vagyok képes, soha nem is voltam az, szerelmesnek lenni. Mennyi esélyem van így egy nőt megtartani magam mellett?

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 21:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Nem is baj, ha nem szeretjük egymást, csak legyen meg a tisztelet a másik iránt és hagyjuk meg neki az általa igényelt személyes teret, amibe akár a másokkal való szex is beleférhet."

Nem akarom megbántai az érzéseidet, de nehogy szerelem, de szeretet nélkül ez nekem már inkább úgy hangzik, mint egy kölcsönös előnyökön alapuló érdekkapcsolat.

Ettől persze még működhet, ha találsz hasonlóan gondolkozó nőt.

2016. júl. 17. 23:46
 32/32 RoseTyler ***** válasza:
#29: Nézd, nem komoly tudományos vitákat folytatni vagyok itt, hanem kicsit kikapcsolódni. Bármennyire is szeretném, nincs időm keresgélni a kedvedért. Talán majd évek múltán, ha nagyobb lesz a gyerekem. Most ő veszi igénybe a szabadidőm nagy részét, a fennmaradó kevéskét meg nem rád szeretném fordítani. :) (Amúgy az evolúcióbiológia irányából közelítsd meg a témát, ha akarod.)
2016. júl. 18. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!