Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 évesen rájöttem, hogy nem vagyok képes, soha nem is voltam az, szerelmesnek lenni. Mennyi esélyem van így egy nőt megtartani magam mellett?
Nekem bőven elég lenne a szeretet + jó szex. A kérdés az, hogy milyen esélyem van, hogy megfelelő nőt találjak így?
Ha létezik ilyen nőben, azt hol tudnám célirányosan keresni?
11: Igaza van a 10-esnek.
Miért gondolod, hogy ez nem elég egy nőnek?
Igazából csak azért, mert eddig azt tapasztaltam, hogy minden nő az egy, az egyedi, a megismételhetetlen akar lenni valaki másnak. Az örök szerelem ígéretét várják.
Ha azt mondod, hogy van nő, aki belátja, hogy ez nem ő lesz, de ettől még boldog tud lenni, akkor megnyugodtam.
13 :Oh!
Akkor felismerni kell megtanulni az ilyen nőt!:)
Tudod, csak észlelési mód kérdése!
Valamiért nem azt választod ki, akit keresel.
Hát most aztán jól megaszontad. Igen, így van.
És hogy tudnám pont az ilyen nőket megtalálni?
Nem tetszik az ötleted...
Amúgy a széles csípő, karcsú derék és vörös haj.
"Egy felnőtt ember a teljes rózsaszín felhős szerelemre nem képes."
Nem rózsaszín felhős szerelemről volt szó a kérdésben, hanem szerelemről.
"Persze sokan biztos ellenem lesznek mert hogy ő 40 évesen szerelmes csak hogy ez bizonyított szoval nem én találom ki."
Aki nem ért veled ebben egyet, - velem együtt - az nem ellened van, hanem saját tapasztalatból mondja, hogy nem életkor függő az érzés, és jöhet akárhány évesen.
De ha azt állítod, hogy "bizonyított", hogy akár szimplán felnőtt korban, akár 40 felett nem létezik szerelem, akkor szívesen megnézném, amit be tudsz linkelni ezzel kapcsolatos forrásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!