Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 évesen rájöttem, hogy nem vagyok képes, soha nem is voltam az, szerelmesnek lenni. Mennyi esélyem van így egy nőt megtartani magam mellett?
Rendben, de vajon erre mennyi az esély?
Olyan nővel kéne erről beszélnem, aki már elfogadta ezt a helyzetet.
Mindenki képes a szerelemre, csak nem a megfelelő partnerrel vagy, mert ha azzal lennél, akkor ő kihozta volna belőled a szerelem érzését! Erről csak ennyit.
Plusz még annyi, ha magad érzéseivel se vagy tisztában, úgy nem is várhatod el, hogy egy kapcsolatban elő jöjjön a szerelem.
Én teljesen tisztában vagyok az érzéseimmel.
Ez nem is értem honnan jött, hogy esetleg nem vagyok?
Amúgy nem így van, nem függ a nő személyétől. Nagyon aranyos, édes lányokkal jártam eddig és volt benne hatalmas, önzetlen szeretet, túlfűtött szex és nagyon jó beszélgetőpartner is. Egyszerűen nem vagyok képes a szerelemre. Kb olyan, mint a repülés. Verdeshetek a karjaimmal, imitálhatom, de repülni sosem fogok tudni.
De hát miért gondolod naivitásnak?
Szerintem az egy betegség, ha valaki nem tud szeretni, amin segíteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!