Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 34 évesen rájöttem, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 évesen rájöttem, hogy nem vagyok képes, soha nem is voltam az, szerelmesnek lenni. Mennyi esélyem van így egy nőt megtartani magam mellett?

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 21:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
En éppen ezért szakitottam egy végtelenul rendes, szuper novel...Nem akartam àltatni, hogy nem tudom szeretni. Szoval csak akkor tarts igy meg egy not, ha o is tisztàban van ezzel és mégis vàllalja.
2016. júl. 16. 21:09
 2/32 A kérdező kommentje:

Rendben, de vajon erre mennyi az esély?

Olyan nővel kéne erről beszélnem, aki már elfogadta ezt a helyzetet.

2016. júl. 16. 21:11
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Mindenki képes a szerelemre, csak nem a megfelelő partnerrel vagy, mert ha azzal lennél, akkor ő kihozta volna belőled a szerelem érzését! Erről csak ennyit.

Plusz még annyi, ha magad érzéseivel se vagy tisztában, úgy nem is várhatod el, hogy egy kapcsolatban elő jöjjön a szerelem.

2016. júl. 16. 21:16
 4/32 A kérdező kommentje:

Én teljesen tisztában vagyok az érzéseimmel.

Ez nem is értem honnan jött, hogy esetleg nem vagyok?

Amúgy nem így van, nem függ a nő személyétől. Nagyon aranyos, édes lányokkal jártam eddig és volt benne hatalmas, önzetlen szeretet, túlfűtött szex és nagyon jó beszélgetőpartner is. Egyszerűen nem vagyok képes a szerelemre. Kb olyan, mint a repülés. Verdeshetek a karjaimmal, imitálhatom, de repülni sosem fogok tudni.

2016. júl. 16. 21:21
 5/32 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem kezdel megtanulni szeretni? Van egy csomó szakember, aki ebben tud segíteni. És szakirodalom is.
2016. júl. 16. 21:26
 6/32 A kérdező kommentje:
Sztem ennél naivabb gondolat nincs is, de azért köszönöm és díjazom a szándékodat.
2016. júl. 16. 21:27
 7/32 anonim ***** válasza:
63%

De hát miért gondolod naivitásnak?

Szerintem az egy betegség, ha valaki nem tud szeretni, amin segíteni kell.

2016. júl. 16. 21:41
 8/32 anonim ***** válasza:
Miért kellene egy nő mellett megmaradnod? Éld az életed, nőben is van olyan aki megértette, hogy alkalmatlan monogámiára/családra, nem akar senkit becsapni, sem hitegetni.
2016. júl. 16. 21:42
 9/32 anonim ***** válasza:
57%
Túl nagy az egód kérdező, mi próbálunk segíteni, de te csak hárítasz.
2016. júl. 16. 21:43
 10/32 RoseTyler ***** válasza:
Miért akarsz mindenképp szerelmes lenni? Az úgyis elmúlik pár év alatt. A szeretet + jó szex tökéletes alap egy hosszú kapcsolathoz.
2016. júl. 16. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!