Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatundorom van, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Forog a gyomrom a kapcsolatosdiktol es csaladosdiktol , nevetsegesnek tartom ....

20 as eveimben tudtam h mit akarok , hazassag , stb de most mar nem olyan egyszeru .

A lelkem melyen akarom , neha , bizonyos esteken , de altalaban veve nagyon szeretem a fetrengest a teve elött , azt h csend van mindenki beken hagy ...

Aki ismerkedne velem lerazom , es ha vegkepp eltunik megkönnyebbulök ...

Meg akkor is ha tetszik ...

Elvalt , 39 eves nö vagyok 11 eves a lanyom ....

Azert megis kene valaki vagy nem

2016. júl. 13. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értem. Ha nekem kutyaundorom van, nem veszek kutyát. Ha a disznóhústól forog a gyomrom, nem eszem sonkát. Viszont nem megyek az állatok és az ételek kategóriába, és nem teszek fel olyan kérdést, hogy mit tehetnék...
2016. júl. 13. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Kezdj új dolgokba, pl. önismerettel foglalkozni, hogy ne legyél pl. ilyen bizonytalan és tudd, hogy mit is akarsz valójában "Azert megis kene valaki vagy nem"

Nem kötelező kapcsolatban élni, ha d..gni akarsz, akkor alakíts ki szimplán szexkapcsolatot pasikkal, ha nem akarod magad elkötelezni.

De azért remélem tudod, hogy mint anya, te vagy az élő példa és minta a saját gyerekednek. Amit te csinálsz, ugyanazt fogja leutánozni a lányod is. Szóval így éld az életedet!

2016. júl. 13. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!