Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ronda? Egy olyan dolog keseríti meg az életemet amiről nem tehetek. Érdemes így élni?
Nekem az a felfogásom az élettel kapcsolatban, hogy az emberi élet túlmutat a párkapcsolatokon. Az önmagában nem lehet cél, és nem adhat értelemét. Persze az jó dolog, ha megtalálja az ember a társát, mert az erősítheti, de közel sem a minden.
A szerelem az élet egy rész, és ha üresnek érzed az életed, akkor üres lesz egy társ mellett is.
Szerintem az, hogy te mire rendeltettél a Földön, az túlmutat a barátnő szerzés kérdésén. Ha nem jön össze a társkeresésé, akkor én inkább magam fejleszteném és keresném az életem fonalat. Valami ami nekem örömet okoz, és szeretem csinálni, és teljesebbé tehetem a világom, vagy akár mások világát.
Ezt az utat én is bejártam. Volt idő, amikor fiúbarátaim sem voltak, nemhogy pasim. De én úgy voltam vele, hogy inkább önfejlesztésbe kezdtem, kiléptem a vackoromból, úgy döntöttem, hogy megváltoztatom az életem, mert azzal nem voltam elégedett ami nekem eddig jutott. És miközben próbáltam megválósítani az elképzeléseim, akkor csöppent bele az életemben a párom. Nem kerestem, nem kajtattam, csak úgy jött.
Én is azt tanácsolom neked, hogy keress valami elfoglaltságot, ami boldogsággal tölt el és elfeledteti veled a problémádat. Segíthetsz rászorulóknak, önkénteskedhetsz, tanulhatsz zenélni, valami nyelvet, főzőtanfolyam, stb. Az a fontos, hogy emberek között. Mert nem szabad teljesen kivonnod magad a forgalomból.
Lehetőleg legyenek nők is, hogy legyen lehetőséged nyitni feléjük. Nem párkapcsolati szempontból, csupán emberi szempontból, a nemeket elfelejtve. Így talán fel tudod oldani azt a gátló érzést, hogy nem volt kapcsolatod nőkkel.
Hééé! Egyáltalán nem biztos, hogy ronda vagy. Sokszor teljesen normális, vagy jóképűnek kinéző srácok is rondának tartják magukat. Ennek az oka lehet a korábbi bántások vagy a nők felszínes, hazudozós, flegma megnyilvánulásai.
Nekem is ugyanez a problémám, mint neked és nekem is megkeseríti az életemet. De azért az egész életemet nem akarom ezért eldobni. Főleg hogy szerintem te is egy normálisan kinéző valaki vagy, mint a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!