Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetek, hogy találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy találják valakit aki komolyan is gondol?

Figyelt kérdés
23 vagyok, nő. Szeretnék férjhez menni és gyermekeket szülni. Sajnos, nem találok partnert. Minden kapcsolatom pár hónaposnak bizonyult. Hol keressék olyat aki komolyan is vesz és azonos értékekkel él?
2016. ápr. 4. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Válaszolj ha írnak privit, ismerkedj neten ia esetleg, meg ne adj meg mindent, ha folyton bólogatsz unalmas leszel.
2016. ápr. 4. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Eddig hol próbálkoztál? Amúgy bárhol vagyunk így "eldugva", bár szerintem azért sok férfi van ezzel így. Csak egyrészt, a korosztályodban nehéz, mert még nem annyira stabilak anyagilag, nincs meg mindenkinek a megfelelő munkahely, van aki még tanul is stb, tehét a nőknek sem imponáló, hogy úgy szeretne családot, hogy jelenelg nem tudná még eltartani az egészet, házat venni, meg ő maga sem mer addig bevállalni ilyet. Persze vannak szerencsés emberek, de a legtöbben azért nem a 20-as éveik közepére sikeresek máris.

Akinek már ez megvan, az pedig a munkájával foglalkozik, nem annyira azokban a körökben mozog mint te, szóval társkeresőn, esetleg valamilyen sport/hobbi vagy a munka keretében belül találkozhatsz velük.

2016. ápr. 4. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress meg engem :)
2016. ápr. 4. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Akár én is kiírhattam volna ezt a kérdést. (Annyi különbséggel, hogy én férfi vagyok (26), és feleséget szeretnék. :D )

Teljesen meg tudom érteni amit írtál. Ha gondolod beszélgethetünk priviben, hátha lelki támaszt tudunk nyújtani egymásnak. :)

2016. ápr. 4. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!