Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbasztam az életem úgy érzem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek, szar a munkám, barátnőm nincs, pénzem se és tehetségem, kitartásom, célom sem. 28/F
2016. ápr. 17. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A felsoroltak egyikén változtass.
2016. ápr. 17. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Keresni a megoldást.
2016. ápr. 17. 23:46
 3/9 A kérdező kommentje:
2 éve keresem már
2016. ápr. 17. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudom de Turcsy visszatért és ettől jó kedvem lett :D

Amúgy meg változtass a dolgaidon...

2016. ápr. 17. 23:48
 5/9 Fish1 ***** válasza:
75%

Szar munkából nem lesz kitartás.

Olyan dolgot csinálj, amit szeretsz, mert abban sikeres leszel és pénzed is lesz. Olyan nincs, hogy valakinek nincs tehetsége semmihez, maximum még nem fedezte fel, hogy mi ez a dolog (mit csinálnál, ha nem pénzért dolgoznál?)

Célokat nem tudok javasolni, mert nem ismerem a beállítottságodat, meg ezt szerintem mindenki maga érzi.

2016. ápr. 18. 00:09
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Esetleg megnezhetned hogy mid van. (meg csak kozepkoru vagy, lehet hogy egszseges, nem vagy hajlektalan) Ezekre kellene epiteni.
2016. ápr. 18. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Bizony... Befektetett munka nélkül nincs eredmény! Úgyhogy hiába is várod a sült galambot, nem érdemled meg a jó dolgokat, mert nem teszel értük semmit sem.
2016. ápr. 18. 00:11
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Kezdetnek tűzd ki célként, hogy jobb állást találsz.

Mondjuk add be naponta két helyre az önéletrajzod, és heti kétszer megkérdezed egy ismerősöd, nem halott-e üresedésről.

Ezzel máris sokat léptél előre.

Ha van hiányosságod (pl. nyelvtudás) azt kezd fejleszteni. Így le is foglalod magad.

Otthon laksz: tedd el a fizud harmadát. Lesz spórolt pénzed, amiből elköltözhetsz, és megtanulod a maradékot beosztani.

Tanulj meg főzni, ha eddig nem tetted!

Szükséged lehet rá.

Járj nyitott szemmel!

Lehet hogy a boltban a pénztáros csaj vagy a vonaton a kalauzlány egész szimpatikus.

És hagyd abba a nyavajgást, mert azzal csak rontasz a helyzetében.

2016. ápr. 18. 07:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Keress egy számodra ideális állást. Költözz el. Járj el helyekre, ahová lányok is szoktak, ismerkedj meg velük. A lényeg, h légy pozitív (bármennyire elcsépelten hangzik is ez)! Az optimista gondolkodás vonzza magához a jó dolgokat.

De amúgy sokáig én is ilyen voltam. Most vagyok 40 körül, és elolvastam a 18-20 éves koromban írt naplóimat. Te jó isten, nem az, h csajom nem volt, csoda, h a boltban kiszolgáltak.

Az nem igaz, h semmi nem érdekel, biztos van vmi célod is. Nem kell, h ez vmi nagy dolog legyen. Lehet bélyeggyűjtés is, csak azt teljes mellbedobással.

2016. ápr. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!