Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnék változni egy rendes pasiért, vagy felejtsem el?
Ismerkedek egy nagyon normális, aranyos, figyelmes sráccal, és tetszik is, de nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e ez az egész.
Igaz, hogy kevés pasival feküdtem eddig le, de az egyik sem volt komoly kapcsolat, és amiatt nem, mert én imádom a szexet, szeretem a vadulást, és nem tudnék szerintem mit kezdeni egy félénk, romantikus sráccal. :/
Szerintetek mit kellene tennem?
" egyik sem volt komoly kapcsolat, és amiatt nem, mert én imádom a szexet" Nem tudom hogy kellene ezt a mondatod értelmezni úgy, hogy ne vonjunk le téves konklúziót...
Amúgy meg magamból kiindulva én is normális figyelmes kedves srác vagyok, de ettől még szeretek vadulni. Ezt viszont egy felületes ismeretségből senki sem mondja meg rólam. Ha van benned érdeklődés a fiú iránt szerintem mindenképpen érdemes lenne megpróbálnod. Legrosszabb esetben 1-2 alkalom után lepattintod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!