Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnék változni egy rendes pasiért, vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nagyon normális, aranyos, figyelmes sráccal, és tetszik is, de nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e ez az egész.

Igaz, hogy kevés pasival feküdtem eddig le, de az egyik sem volt komoly kapcsolat, és amiatt nem, mert én imádom a szexet, szeretem a vadulást, és nem tudnék szerintem mit kezdeni egy félénk, romantikus sráccal. :/

Szerintetek mit kellene tennem?

2016. júl. 13. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

" egyik sem volt komoly kapcsolat, és amiatt nem, mert én imádom a szexet" Nem tudom hogy kellene ezt a mondatod értelmezni úgy, hogy ne vonjunk le téves konklúziót...

Amúgy meg magamból kiindulva én is normális figyelmes kedves srác vagyok, de ettől még szeretek vadulni. Ezt viszont egy felületes ismeretségből senki sem mondja meg rólam. Ha van benned érdeklődés a fiú iránt szerintem mindenképpen érdemes lenne megpróbálnod. Legrosszabb esetben 1-2 alkalom után lepattintod.

2016. júl. 13. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó figyelj, mindegy hogy közelítjük meg, neked ő nem elég. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor teljesen mindegy. Ha meg elhatároztad magadban, hogy te vad vagy ő meg nem, akkor nem fogsz tudni változtatni. Legyél korrekt vele, és még mielőtt beleélné magát, hagyd ott.
2016. júl. 13. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Figyelmes, kedves, romantikus vagyok, amolyan régi vágású úriember, aki tiszteli a nőt és ezt gesztusokkal, bókokkal is kifejezi ... Gyakorlott dom vagyok BDSM játékokban ... Egészen más az ember ránézésre, mint ahogy az ágyban viselkedik ...
2016. júl. 13. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
A barátom kedves, figyelmes, romantikus, cuki, édes, és minden más, mégis úgy megpakol mint egy állat, soha olyan jókat nem szexeltem még, mint vele. Mondjuk én már az első randin éreztem, hogy oltáriakat fogunk dugni. Szerintem egy próbát megérne. :)
2016. júl. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!