Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen lány, vagy ezt felejtsem el?
Magamról annyit, hogy 26 éves budapesti fiú vagyok. Mostanában rám jött a párkeresési láz, de annyira lehangoló, hogy nem találok olyan lányt, aki megfelelne az igényeimnek, amik nem hiszem, hogy annyira extrák, de ezek szerint mégis azok.
Kezdve ott, hogy eddig nem is találkoztam még szűz lánnyal a korosztályomban (22-27). Mindegyik túl van már jó néhány kapcsolaton (ami magában nem is gond, de mindben lefeküdtek a partnerükkel..). Lehet, hogy én sikerültem félre, de én olyan ember vagyok, akinek nem hiányzik a szex. Valaki csak pislogott erre, hogy "hogy lehet anélkül kibírni?..". Én meg azt nem értem, hogy lehet mindig csak a szex a központi téma párkapcsolatoknál Engem egyszerűen hidegen hagy, ellenben a romantikus kapcsolat viszont hiányzik.. Egyrészt ilyen lányt keresek, aki hasonlóan érez.
Másrészt a személyiséget is nagyon fontosnak tartom. A korombeliek már mind annyira felnőttként gondolkoznak. Persze lehet, hogy illene most már nekem is, de nem érdekel.. Maradok fellegekben járó, szentimentális ábrándozó, aki szeret gyerekesen viccelődni, aki még mindig szeret játszani, és imádja a meséket. Egy lányban is ezt keresem.
Szóval ez az ideálom. De kezdem azt gondolni, hogy ilyen kombináció nem is létezik. Legalábbis hirtelen senki nem jut eszembe, aki ilyen lenne. Ti ismertek ilyet? Vagy szálljak le a földre?
Egyébként a külső meg csak egy sokadik dolog. A legszebb nő is érdektelen, ha nem olyanok a belső tulajdonságai amilyet keresek. De egy előnytelen külsejű lányt is hercegnővé változtatna számomra, ha belsőleg olyan mint az ideálom.
Valójában én is csak egy átlagos küllemű srác vagyok, bár elég "tinis".
#1 ...ami szerintem teljesen érthető, tekintve hogy ma már szinte minden valahogy kinéző lány össze-vissza dug mindenkivel amint elmúlnak 15-16 évesek. Az ilyenek mellett tényleg nagyon vonzónak tűnik/tűnne egy érett gondolkodású nő, akinek van tartása.
#2 "egészséges kapcsolatok" alatt ugye te is azt érted amikor ketten rendszeresen összejárnak 1-2 évig dugni? Ki kell hogy ábrándítsalak, az csak egy sima szexkapcsolat.
Találtam neked való csajt :
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
nem kell megköszönni :D
Ezt itt mind összehozni elég kemény dió, de biztos létezik ilyen hisz a nagy számok törvénye alapján... Ahogy előttem is említették valószínűleg aszexuális vagy, ami nem azt jelenti, hogy gond van veled, csak így nyilván nehéz megérteni más emberek efféle igényeit. Én nekem eddig 3 kapcsolatom volt abból kettővel feküdtem le és 18 éves koromban szexeltem először. De az, hogy lefeküdtem velük nem jelenti azt, hogy az tette ki a kapcsolatunk központi részét. Nem azért voltunk egymással mert hurrá van kivel szexelni, azért voltunk együtt mert szerettük egymást és a szex az csak egy ebből következő dolog. Egyébként gondolkodási szempontból én sosem éreztem magam elég érettnek a kortársaimhoz képest. Néha kicsit gyerekesen viselkedem, szeretek bolondozni, viccelődni, csípkelődni. Ebből a szempontból nemhiszem, hogy túl különleges lenne az igényed és lehetetlen lenne ilyet találni.
22/L
Köszönöm a válaszokat.
Utána olvastam az „aszexuális” kifejezésnek, teljesen magamra ismertem, kísérteties, ijesztő a hasonlóság.. :O Fura, hogy még neve is van, de eddig nem is hallottam róla. :) De azért úgy érzem ez olyan dolog, amit nem kellene reklámoznia az embernek magáról. Mindenki csak egyből valami negatívra gondol..
A vallási csoport jó ötletnek hangzik. Bár nem tudom mennyi fiatal jár ilyen csoportokba. És igazából kicsit tartok is a vallásosoktól. Ismerek néhány ilyen embert, ők eléggé fanatikusak, tűzbe mennének olyan valamiért, amiről nem is lehet tudni biztosan, hogy létezik.. Na mind1, ha alkalmam lesz, azért teszek egy próbát :).
#1-es,# 2-es, viccelődhettek nyugodtan, én akkor is úgy érzem, hogy aki már egyszer annyira szeretett valakit, hogy a legintimebb közelségébe engedte és teljesen odaadta magát neki, aztán valamiért mégis otthagyta és másat keres, abban nem tudnék teljesen megbízni.. Ott lenne mindig a féltékenység, ha az előző kapcsolatára gondolok, meg a kétség, hogy hiába bizonygatná az elkötelezettségét felém, ha talál egy nálam jobbat, azzal simán lelép, akármikor változhatnak az érzései, ahogy régebben is.. stb..
Végső soron úgy gondolom, a szex csak egy kapcsolat legmagasabb fokán játszhat, amikor a két ember már tutibiztos abban, hogy egymás mellett élik le az életüket.
Most ez nem azt jelenti, hogy azokat, akik már több partnerükkel is szexeltek, azokat rossz, vagy szennyes embernek tartanám. Mint emberekkel, semmi bajom. Csak én nem lennék képes velük párkapcsolatot folytatni. Próbálkoztam már, de ezen nem tudtam túllépni. Ez egy belső ösztöneimből fakadó érzés, úgysem tudok változtatni rajta. Ugyanúgy, mint azok sem, akiknek ez nem probléma. Jó is nekik, akiket nem érdekel a partnerük „előélete”, ők ennyivel is könnyebben találhatnak párt..
De a konklúzió ezek szerint az, hogy habár matematikailag van esélyem megtalálni az ideálom, de ez az esély annyira kicsi, hogy a valóságban nem fog megtörténni. Kb erre is számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!