Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik egyáltalán ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen lány, vagy ezt felejtsem el?

Figyelt kérdés

Magamról annyit, hogy 26 éves budapesti fiú vagyok. Mostanában rám jött a párkeresési láz, de annyira lehangoló, hogy nem találok olyan lányt, aki megfelelne az igényeimnek, amik nem hiszem, hogy annyira extrák, de ezek szerint mégis azok.

Kezdve ott, hogy eddig nem is találkoztam még szűz lánnyal a korosztályomban (22-27). Mindegyik túl van már jó néhány kapcsolaton (ami magában nem is gond, de mindben lefeküdtek a partnerükkel..). Lehet, hogy én sikerültem félre, de én olyan ember vagyok, akinek nem hiányzik a szex. Valaki csak pislogott erre, hogy "hogy lehet anélkül kibírni?..". Én meg azt nem értem, hogy lehet mindig csak a szex a központi téma párkapcsolatoknál Engem egyszerűen hidegen hagy, ellenben a romantikus kapcsolat viszont hiányzik.. Egyrészt ilyen lányt keresek, aki hasonlóan érez.

Másrészt a személyiséget is nagyon fontosnak tartom. A korombeliek már mind annyira felnőttként gondolkoznak. Persze lehet, hogy illene most már nekem is, de nem érdekel.. Maradok fellegekben járó, szentimentális ábrándozó, aki szeret gyerekesen viccelődni, aki még mindig szeret játszani, és imádja a meséket. Egy lányban is ezt keresem.

Szóval ez az ideálom. De kezdem azt gondolni, hogy ilyen kombináció nem is létezik. Legalábbis hirtelen senki nem jut eszembe, aki ilyen lenne. Ti ismertek ilyet? Vagy szálljak le a földre?

Egyébként a külső meg csak egy sokadik dolog. A legszebb nő is érdektelen, ha nem olyanok a belső tulajdonságai amilyet keresek. De egy előnytelen külsejű lányt is hercegnővé változtatna számomra, ha belsőleg olyan mint az ideálom.

Valójában én is csak egy átlagos küllemű srác vagyok, bár elég "tinis".

2016. jún. 25. 21:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Na, ez érdekes. Én 23 éves lány vagyok, Budapest közelében élek, és még szűz vagyok. Őszintén: még nem volt kapcsolatom. de miért fontos ez neked? Értem, hogy a szex nem fontos neked, de attól, hogy szűz valaki, nem biztos, hogy neked való. Mármint aki szűz, a későbbiekben nem biztos, hogy keveset akar szexelni. Ami azt illeti,én olyasmi lehetek, mint amit leírtál. Őszintén, kicsit félek is a kapcsolatoktól, mert nem érzem fontosnak a szexet, és sokaknak az.
2016. júl. 8. 10:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Azzal egyetértek, amit egyik válaszoló írt: ilyen pasit keresnék, de furcsa a fogalmazásod.

"Egyre szimpatikusabbak a vallásosak, de a szektáktól mindig tartok. Jehova Tanúiról viszont ennek ellenére jó emlékeim vannak."

Hát, én ateista vagyok.

2016. júl. 8. 10:47
 23/25 A kérdező kommentje:

Na ja.. Az, hogy szűz, még nem biztos, hogy személyiségre tetszene. Ez a szex körüli dolog amúgy is csak egy része volt az általam leírtaknak, ez kb egy szempont tíz körül de mindenki azonnal csak erre kattant rá. Ez mostmár komolyan totál kiborító.. Most tényleg olyan nagy szám ez? Először beszéltem ezekről az érzéseimről, mert itt anonim módon megtehettem (ezért is hebegtem-habogtam a témában), de ezek után rohadtul örülök, hogy élőben még senkinek nem hoztam fel, mert ezek szerint automatikusan zakkantnak félcédulásnak lennék nézve.

Meg amúgy.. hogy miért fontos ez nekem? Visszakérdezhetek: és a többieknek miért nem fontos???!! Vagy valakinek miért fontos mondjuk a partnere életkora, magassága, súlya, anyagi háttere stb stb stb!.. Vagy éppen miért nem fontos? Ezekért is nyugodtan lehetne cseszegetni a másikat! Nem is értem miért pont emiatt nézik betegnek, meg furcsának az embert. De nézzetek csak annak.. Az sem kizárt, hogy tényleg az vagyok.. na és akkor mivan! Én emiatt akkor sem fogom abnormálisnak vagy kevesebbnek érezni magam.

2016. júl. 9. 08:34
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért a lényegre nem válaszoltál: ha véletlenül szexre adod a fejed és aztán mégsem jön össze a happily ever after, akkor utána megadóan fogadod majd, hogy többet nem fogsz kelleni, úgy ahogy neked sem kell egy olyan lány aki normális kereteken belül nem szűz már?
2016. júl. 9. 13:39
 25/25 A kérdező kommentje:

Há mittudomén!! de nem is érdekel.. nem fogok ezen pörögni, mert már rosszul vagyok a tématól is. Ti se pörögjetek rajta, fogadjátok el, itt egy irracionális p*csfej, irrqcionális agymenésekkel akit jobb hét mérföldre elkerülni.

A kérdésre meg amúgy már rég megkaptam a választ: nincs ilyen, totál egyedül vqgyok,pont.

Kösz a válaszokat.

2016. júl. 9. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!