Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeztem, majd megbeszéltük a dolgot. Azóta nem keres. Keressem? Felejtsem el? Mit tegyek?
Lehet, hogy szívesen venné, de nem tudom, hogy ő hogyan tekint rám. Nem akarok olyanná válni, aki fut valaki olyan után, aki sz*rba se nézi. De akkor lehetséges, hogy kezdeményezek én kicsit.
Köszi a választ, ment a zöld kéz. Szívesen várok még tapasztalatokat/véleményeket. :)
Szerintem a ferfinek tobbszor illene keresni a not, mint forditva. Vagyis nyugodtan hivd/irj ra. Hiszen o is mondta, hogy nem akarja hogy fura legyel. Vagyis nem akarja, hogy most eltunj orokre, mert o kikosarazott.
Vedd lazara a figurat. Fogadd el, hgoy neki te most csak "legyunk baratok"-nak kellesz es jatszd el a "barat" szerepet legjobb tudasod szerint es ki tudja, lehet hogy meg erzelmeket is kezd majd irantad taplalni. De ha nem, akkor igy jart. O vesztesege.
Tovabbra is jarj nyitott szemmel. Ha talalsz mas lanyt aki tettszik es kesz egy kapcsolatra veled, ne hagyd ki azert, mert most ennek a lanynak a "baratja" vagy.
Van olyan barátom, akivel hónapszám nem beszélek...
Keresd, de azért legyen egy ritkítása a dolognak, hogy lássa: felfogtad a felállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!