Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen lány, vagy ezt felejtsem el?
Magamról annyit, hogy 26 éves budapesti fiú vagyok. Mostanában rám jött a párkeresési láz, de annyira lehangoló, hogy nem találok olyan lányt, aki megfelelne az igényeimnek, amik nem hiszem, hogy annyira extrák, de ezek szerint mégis azok.
Kezdve ott, hogy eddig nem is találkoztam még szűz lánnyal a korosztályomban (22-27). Mindegyik túl van már jó néhány kapcsolaton (ami magában nem is gond, de mindben lefeküdtek a partnerükkel..). Lehet, hogy én sikerültem félre, de én olyan ember vagyok, akinek nem hiányzik a szex. Valaki csak pislogott erre, hogy "hogy lehet anélkül kibírni?..". Én meg azt nem értem, hogy lehet mindig csak a szex a központi téma párkapcsolatoknál Engem egyszerűen hidegen hagy, ellenben a romantikus kapcsolat viszont hiányzik.. Egyrészt ilyen lányt keresek, aki hasonlóan érez.
Másrészt a személyiséget is nagyon fontosnak tartom. A korombeliek már mind annyira felnőttként gondolkoznak. Persze lehet, hogy illene most már nekem is, de nem érdekel.. Maradok fellegekben járó, szentimentális ábrándozó, aki szeret gyerekesen viccelődni, aki még mindig szeret játszani, és imádja a meséket. Egy lányban is ezt keresem.
Szóval ez az ideálom. De kezdem azt gondolni, hogy ilyen kombináció nem is létezik. Legalábbis hirtelen senki nem jut eszembe, aki ilyen lenne. Ti ismertek ilyet? Vagy szálljak le a földre?
Egyébként a külső meg csak egy sokadik dolog. A legszebb nő is érdektelen, ha nem olyanok a belső tulajdonságai amilyet keresek. De egy előnytelen külsejű lányt is hercegnővé változtatna számomra, ha belsőleg olyan mint az ideálom.
Valójában én is csak egy átlagos küllemű srác vagyok, bár elég "tinis".
# 12
Ja, de ez inkább a 30+ korosztályra vonatkozik. Egy 20-hoz közelinek még nem feltétlenül kell ilyenen túl lennie.
Amúgy meg, nekem egyáltalán nem szimpatikus ez az "összejövök vele aztán lefekszünk" dolog. Ha annyira biztos benne két ember, hogy egymásnak vannak teremtve, akkor tessék, házasodjanak össze. Ha nem házasodnak össze, mégsem annyira biztosak ebben, sőt valószínűleg egyikük, vagy mind a kettő már arra készül, hogy záros határidőn belül majd dobják egymást. De milyen morál ez már?...
Szóval inkább a nem szűz kortársaim mentalitása az ami taszít bennük.
Meg tudom, hogy az emberek több mint 99%-a imádja meg kívánj a szexet, szóval ezt lehet normálisnak tekinteni és inkább én gondolkodom erről nem normálisan, de akkor is taszítónak tartom azt is, hogy az emberek ennyire ösztönlények és idejük jelentős részében csak azon jár az agyuk, hogy valakivel összetegyék amijük van.. Persze nektek ez már teljesen természetes, és nem is igazán figyeltek fel rá, de én észreveszem, hogy a hétköznapokban, sima beszélgetések alkalmával, viccelődésnél, reklámoknál, filmeknél stb mennyiszer jön elő a szex téma.
Továbbá, mondom, ezeken az érzéseimen úgysem tudnék változtatni, ez nem elhatározás kérdése, szó nincs makacsságról. Fordított esetben neked sem menne.. Ha pl mától törvénybe iktatnák, hogy tilos házasság előtt szexelni, attól az ezzel kapcsolatos érzéseid nem változnának. Ugyanúgy kívánnád a szexet és ugyanúgy nem zavarna ha valaki már nem szűz.
Nektek?? Tanulj már meg olvasni, pont azt írtam hogy alapvetően egyetértek azzal, hogy a szex nem a világ közepe, erre te egybeveszel a "többiekkel". Képzeld 7 éve nem szexeltem senkivel, mert nem tartom létkérdésnek és undorodom a szexközpontú gondolkodástól ami főként a férfiak sajátja, de azt nem szégyellem, hogy alapos megfontolás utána lefeküdtem egyetlen valakivel majdnem 2 év után, aki aztán elhagyott (nem én őt..). :) Pont olyan fiút keresnék mint te, csak sajnos nálad a körítés beteges. :(
És nem tudom hallottál-e már arról, hogy 2016-ban létezik válás. Ha az életed szerelme fogja magát és elválik tőled, akkor gondolom minden ellenkezés nélkül vállalod, hogy le vagy írva örökre, hisz csak akkor lenne fair a gondolkodásod, ha magadra is alkalmaznád.
# 14
Aha, nem érted a házasság lényegét. Vagy nem akarod érteni. Vagy azt is betegesnek tartod..
# 15
Egyre szimpatikusabbak a vallásosak, de a szektáktól mindig tartok. Jehova Tanúiról viszont ennek ellenére jó emlékeim vannak.
# 17
Figyelj.. Értem, tudom én, vannak kivételes körülmények. De azt hiszem 22-25 év körül még nem nagyon akad olyan, aki özvegy, vagy lelépett a házastársa. Erre írtam, hogy ez a körülmény inkább a 30+ emberekre vonatkozhat.
Tehát ha 30 felett sem találsz nőt, akkor hirtelen változtatsz az elveiden, vagy hogy gondoltad? Vagy neked akkor is járni a friss pipi.
Arra akartam rávilágítani, hogy te is kerülhetsz olyan helyzetbe mint a lányok akiket elítélsz, és neked hogy esne ha emiatt örökre értéktelennek tekintenének? Van egy olyan érzésem, hogy az elvárásod csak a lányok felé irányul de saját magad kihúzod alóla. És amúgy nem kivételekről beszélünk, a válások nagyobb százaléka végződik válással mint amelyik nem. Tudom mindenki azt hiszi, hogy majd ő lesz a kivétel, aztán mégsem. Te valóban nagyon álomvilágban élsz. Nekünk ez nem baj, a saját életed keseríted meg vele.
# 19
De ezt ne vedd már személyes sértésnek. Szó sincs róla, hogy elítélnék emiatt valakit, főleg nem, hogy értéktelennek tartsam.
Az egy totál más dolog, hogy mint páromnak, jelenleg nem tudnám elképzelni. És ki tudja, lehet, 30 felett megváltozok, mert akkor már tényleg annyira leszűkülnek a lehetőségek.
Mondok egy példát, hogy picit megértsd az érzéseimet.
Van egy tini lány (mondjuk 18-19 éves). Elmegy egy villámrandi programra, ahol 2 pasival beszélget egyenként 10 perceig, aztán dönthet, melyikkel akar komolyabban ismerkedni. Mindkét pasas kedves, helyes, de az első 30 éves, elvált és gyereke van, a másik meg még nőtlen 20 éves. Na szerinted melyiket választja..
És talán a 30-as fickó is vétlenül egyedülálló szülő. Nyilván a 20-as pasi lesz a nyerő, de attól még a 30-ast sem köpi arcon a lány. És 10 év múlva egy újabb villámrandin, ahol már mindegyik fazon elvált és gyereke van, nem feltétlenül fog inkább magányosan tovább várni egy 20-as nőtlen srácra..
Szerintem világos analógia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!