Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért kritizálják a külsőmet? A férfiaknak is ennyire fontos a tökéletesség?
Nekem sem nigga a lábam, valami miatt mindig kimarad a szórásból...
De a vállamra inkább nem mondok semmit. Elcsesztem a leégést. Tudom, nem én irányítom, de pár szerencsétlen mozdulat miatt jövő nyárig mintás marad.
Ne foglalkozz a piszkálódókkal, szép a fehér bőr is, szexi is tud lenni. :)
A fehér is egy szín... Na mindegy, szóval ki nem szarja le mit mondanak mások? Tanuld meg, hogy ne akarj megfelelni másoknak, csak saját magadnak.
Én is fehér bőrű vagyok, tudnék barnulni napon, de nem akarok, nem érdekel fehér vagyok e vagy barna. Ennél értelmesebb dolgok foglalkoztatnak. Amúgy is kaptam már elég napszúrást, hogy ne legyek napon, ha csak nem muszáj. Hogy ez valakinek nem tetszik, egyéni szoc probléma. Nézzen másfelé és kész. Hidegen hagy.
Jaj, ezt ismerem. Nekem is nagyon fehér a bőröm és nem barnulok, csak égek. Voltak nyarak, amikor próbálkoztam, szoliztam, tengeren voltunk, fesztiváloztam, semmi... Ha nem kene be magam akkor leégek, pár napig piros majd elmúlik jó esetben, rosszabb esteben lehámlok. Hát az gyönyörű... Engem amúgy nem is izgat, nem értem miért szebb a barna bőr, mint a fehér. Nekem olyan a fehér bőr mint pl a szőke haj, semmivel se csúnyább aki szőke, mint aki barna. Nekem is lépten-nyomon mondogatják, hogy jaj de fehér vagy, jaj de sápadt vagy, nem voltál strandon? Nem mész szoliba? Hát nem, bmeg! Minek öltsem a pénzem és roncsoljam a bőröm, ha amúgy sincs értelme. Engem nem zavar, jó nekem a fehér bőröm. Csak a beszólogatások zavarnak.
ma 21:11 és akkor mi van, ha valaki nem tesz meg midnent azért, hogy barna bőre legyen? Miért elvárás hogy naphosszat süttesem magam a strandon vagy a szoliban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!