Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire fontos számotokra a tökéletesség egy nőben? Inkább külsőre gondolok
Ha szeretsz valakit,Ő a tökéletes.
Elmondom az én történetemet :)
Mindig is a szőke kék szemű srácok tetszettek.Egyik osztálytársam,aki barna hajú,barna szemű tavaly kezdett el közeledni felém,azóta is együtt vagyunk,pedig ezelőtt gondolni sem akartam,hogy egyszer külsőre ilyen barátom lesz.Nekem Ő a tökéletes:)
18/L
nem fontos
a személyisége fotnos, a belső kisugárzása
ugyanakkor ne legen slmapos, mosdazlan, fogatlan, ne nézzen ki mint egy bányarém
a tökéletesség a legfontosabb!
Persze nem a címlaplányokra gondolok ám!
a párom pl. picit duci, erős a combja, nagy is a hasa, nekem mégis ő a tökéletes szépség! szóval úgy néz ki a dolog nem ezen múlik... lehet, hogy nem egyforma a két mell, lehet hogy nem tökéletes az alak - ha szeretem őt tökéletesnek és gyönyörűnek látom.
hogy mi fér bele? azt gondolom a nők túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az alakjuknak.
Én például úgy döntöm el, hogy egy nő szimpatikus-e, hogy a szemét! nézem meg először, aztán az arcát és az alapján döntöm el. Ha az rendben van, kedves és vonzó akkor már bármi lehet, persze ne legyen mondjuk 100 kg és hozzá 150 cm például :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!