Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat gondolok vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat gondolok vagy van realitása?

Figyelt kérdés

Egy éve lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak. Igazából egyetlen ok miatt szakítottunk, ami a többi problémát is generálta.

Mikor együtt voltunk, elutazott 3 hónapra és ez odő alatt tett is egy kijelentést, h soha többet nem seretne 2 hétnél távolabb lenni tőlem. Én ezt komolyan is vettem, de ő szeretett volna még elmenni fél évre külföldre tanulni illetve dolgozni. Én becsapva éreztem magam, míg ő csak azért is akart menni, h neki legyen igaza. Ebből nagyon sok problémánk volt, rengeteget veszekedtünk. Aminek az lett a vége, h befejeztük a kapcsolatunkat.

Ő el is ment külföldre, ahonnan írt is képeslapot. Én nem nagyon jelentkeztem...Most kb egy hónapja van itthon, faceről tudom, és tegnap jelentkezett is. Kb ennyit írt, h mi van velem, jól vagyok e stb...

Fogalmam sincs, h válaszoljak neki, mert én még azért érezk iránta vmi és lehet, h csak magamat zaklatnám fel vele, ha írnék.. De lehet csak tényleg kedvességből írta, és nincs semmi hátsó szándéka.

Mit gondoltok?

2011. okt. 19. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az ígérete ugyanolyan ígéret volt, mint amit minden ember tesz, hogy a másiknak jól essen, tudod, mint az, hogy "soha nem foglak elhagyni", vagy "soha többé nem megyek sehová nélküled". Ezeket nem kell véresen komolyan venni, ne érezd magad átvágva, ugyanis nem szórakozásból ment külföldre, hanem okkal, tanulni, és dolgozni. Nyilván, ha nem lenne semmi, akkor nem írt volna rád. Szerintem írj neki vissza, nem veszthetsz semmit, maximum ne fajuljon el addig a dolog, hogy felzaklasd magad.
2011. okt. 19. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!