Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat gondolok vagy van realitása?
Egy éve lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak. Igazából egyetlen ok miatt szakítottunk, ami a többi problémát is generálta.
Mikor együtt voltunk, elutazott 3 hónapra és ez odő alatt tett is egy kijelentést, h soha többet nem seretne 2 hétnél távolabb lenni tőlem. Én ezt komolyan is vettem, de ő szeretett volna még elmenni fél évre külföldre tanulni illetve dolgozni. Én becsapva éreztem magam, míg ő csak azért is akart menni, h neki legyen igaza. Ebből nagyon sok problémánk volt, rengeteget veszekedtünk. Aminek az lett a vége, h befejeztük a kapcsolatunkat.
Ő el is ment külföldre, ahonnan írt is képeslapot. Én nem nagyon jelentkeztem...Most kb egy hónapja van itthon, faceről tudom, és tegnap jelentkezett is. Kb ennyit írt, h mi van velem, jól vagyok e stb...
Fogalmam sincs, h válaszoljak neki, mert én még azért érezk iránta vmi és lehet, h csak magamat zaklatnám fel vele, ha írnék.. De lehet csak tényleg kedvességből írta, és nincs semmi hátsó szándéka.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!