Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak ezt az egy adatot nezzuk, a 165 cm-es magssagommal lehetek vonzo no?

Figyelt kérdés
Mert nagyon sok szep magas lanyt latok, akiknek vonzo, hosszu labaik vannak. Cserelnek veluk. Egyebkent vekony vagyok, ha ez szamit valamit.
2016. júl. 12. 10:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#18 akkor neked rossz dolgod lehet. 10/9 pasi magasabb attól 😂
2016. júl. 12. 18:15
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy nehez dolgom lenne, mivel nem vagyok akkora pasifalo. :D Eddig 4 pasi vilt az eletemben, ki hosszabb, ki rovidebb ideig, es eddig mindig sikerult 170-175 kozottit kifogni. :D
2016. júl. 12. 20:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Hát, én a te magasságoddal is elégedett tudnék lenni, nekem csak 151cm jutott, és utálom, mennyire beskatulyáznak egyesek emiatt...
2016. júl. 12. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!