Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak ezt az egy adatot nezzuk, a 165 cm-es magssagommal lehetek vonzo no?
Figyelt kérdés
Mert nagyon sok szep magas lanyt latok, akiknek vonzo, hosszu labaik vannak. Cserelnek veluk. Egyebkent vekony vagyok, ha ez szamit valamit.2016. júl. 12. 10:26
2/23 anonim 

válasza:

Nem a magasságodtól leszel vonzó, sőt meg fogsz lepődni, még a súlyodtól sem. Kisugárzás, önismeret...
4/23 anonim 

válasza:

volt barátnőm 158 volt :)
szerintem simán lehetsz vonzó ezzel a magassággal...
23F
5/23 anonim 

válasza:

Népbetegség lett az önbizalomhiány?!?!?!
Ne szórakozz már!
6/23 anonim 

válasza:

Modell nem lehetsz, de vonzó nő igen.
7/23 anonim 

válasza:

Tökéletes magassàg egy nőnek 165 cm.
8/23 anonim 

válasza:

Igen. Kapásból kb.10 híres nő jut eszembe, aki max. 155 lehet, és oda vannak érte a pasik. Ez csak egy részletkérdés. A nőiesség nem ebből fakad. Ahogy az önbizalom sem.
9/23 anonim válasza:
Én 157-158 cm vagyok, és soha nem volt gondom azzal, hogy valaki nem tartott vonzónak. A kisugárzásommal megnyerem az embereket, ezért a magasságom senkit sem zavar. Sőt azt vettem észre, hogy a férfiaknak tetszik is az hogy pici vagyok, szóval erre igazán nem kell ráparáznod.:)
10/23 anonim 

válasza:

Csak magasságot nézve. nekem a max magasságú nő 170 centi. Magasabbak, egyáltalán nem vonzanak. Biztos van más pasi is, aki a 155-170 közötti nőket részesítik előnybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!