Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetek ilyen béna az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ilyen béna az ismekedésben hogy közel 3 éve nem tudok össze kaparni egy barátnőt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Összekaparni egy barátnőt? Mindegy milyen csak legyen? Talán pont a görcsösség és akarás az, ami miatt mindenki menekül. Miért nem jó neked egyedül? Mármint, mi az, ami miatt mindenáron kell valaki, mi akadályoz meg, hogy egyedül élvezd az életet, szórakozz, nevess, és max. csatlakozik valaki, ha úgy látja, jó lenne melletted?
2016. jún. 18. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
én évek óta nem gondolkoztam azon, h. társat találjak, lazán, tök megvoltam egyedül, aztán idén teljesen váratlanul taliztam vkivel, és egymásba szerettünk... a görcsös barátnőim sápadoznak az irigységtől, pedig csak hagyni kell a dolgokat maguktól megtörténni... összekaparni pedig például lehet pénzt, meg az avart a kertben, de barátnőt nem kaparni meg szerezni kell, hanem átélni az egymásra találás élményét.
2016. jún. 18. 18:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyedül nem jó lenni.Komolyan már nem tudom mit tegyek.Csak várjak?
2016. jún. 18. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
De jó lenni egyedül. Az, hogy te nem tudod ezt élvezni, az csakis a te hibád.
2016. jún. 18. 18:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy én vok rosszúl össze rakva hogy nem élvezem a magányt.
2016. jún. 18. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Várj és akkor lesz még talán újabb 3 év amig találsz vkit. Szerintem kezdj el ismerkedni, közösségbe vagy bulikba járni, stb, itt a nyár..
2016. jún. 18. 18:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagy rá az esély hogy lesz még pár év magány.De lehet hogy kéne a francba hagyni az egészet hiszen semmi értelme nem volt az ismerkedéseimnek.
2016. jún. 18. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 éve hagyom megtörténni de nem történik meg....szóval sajnos ez nem igaz hogy elég nem görcsölni meg élni és majd úgyis jön valaki, mert nem mindenkinél jön valaki. (saját tapasztalat+barátok tapasztalatai)

Sztem kérdező legyél kezdeményező és bátor, szólíts meg minél több lányt akár merre jársz és állj pozitívan a dologhoz akkor is ha már túl leszel 20 sikertelen kezdeményezésen. De tényleg fontos hogy ne arra várj hogy majd úgy kialakul egy biztos helyzet amiben megismerhetsz egy csajt hanem olyan helyzetekben is ismerkedj ami rizikósabb. Pl: boltban,metrón,kávézóban

2016. jún. 18. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Én menekülnék egy ilyen pasitól, aki egyedül életképtelen, mert ez azt jelenti, hogy kapcsolatban meg rám akaszkodna örökké.
2016. jún. 18. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha szingli lennek, jo eroszakosan radtapadnek. De van baratom.

Szoval mindenhol ismerkedj. Sportolj sokat a kulsod es lelki osszhang miatt. Latszik a kisugarzasodon.

N

2016. jún. 18. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!