Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok az itteni felhasználóknak hogy keressenek a saját kategóriájukban barátnőt amikor igenis kaphatnak jobb nőt?
#1 +1
Ha hegyet akarsz mászni, ne a Csomolugmával kezdjed, ha még a 4. emeletre is csak felvonszolod magad, miközben minden ajtón becsöngetsz, hogy mi a frászkarikáért nincs lift. :)
Annyira imádom ezt az óvodás logikát....
Van kb. egy maréknyi ember, aki valóban képes a kategóriáján felüli nőt találni, erre a sok agyatlan véglány máris úgy állítja be ennek a néhány embernek a példáját, mintha ez lenne az általánosan jellemző dolog.
Én képes vagyok a nyakamba tenni a lábam és úgy kitolni magam a korláton harmincszor, akkor ez azt jelenti, hogy a maradék 7 milliárd ember szintén képes erre? Nos, a kérdező logikája szerint igen, hisz ha egy-két ember képes rá, akkor mindenki más is. Istenem, ha a hülyeség fájna....
Figyu, ha idejön valaki, hogy "nem túl helyes, de amúgy sikeres, magabiztos, intelligens, sármos, kellemes személyiségű, önálló pasi vagyok", akkor hidd el, mindenki elhiszi róla, hogy képes olyan barátnőt találni, amilyet akar.
De aki itt siránkozik, hogy jajdeszerencsétlenvagyoksajnáljonmármegvalaki, annak tényleg minimális esélye van, még "átlag alatti" barátnőre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!