Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak ezt az egy adatot nezzuk, a 165 cm-es magssagommal lehetek vonzo no?

Figyelt kérdés
Mert nagyon sok szep magas lanyt latok, akiknek vonzo, hosszu labaik vannak. Cserelnek veluk. Egyebkent vekony vagyok, ha ez szamit valamit.
2016. júl. 12. 10:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én szeretem az alacsony nőket. :) Olyan kis cukik! :)

25/F

2016. júl. 12. 10:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Engem az alacsony lányok jobban vonzanak, mint a magasak.
2016. júl. 12. 10:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Én 167 cm vagyok. A népesség nagy része ilyen magas. 160+ körül mozog. Szerintem ez a tökéletes. Nem szeretem a nagyon magas 190+ pasikat. 170-185 a norm. szerintem. Felhúzok egy magassarkút és 170+ vagyok, akár 177 cm. Akik nekem bejönnek, az egyiktől magassarkúban, de talán még laposban is magassabb vagyok. A másik olyan 170+, szóval optimális. Sosem lennék magassabb. Eddig eszembe sem jutott, hogy milyen lenne... De szerintem nem jó. Modellként lehet, mert sok pasi van a közelükben. De egyszerű lányként nehéz, mint egy albinó. Szép, szép (ha tényleg szép ugyebár), de nehéz pasit találni. Főleg, ha alkalom van és kell egy tűsarok. Haláli. :D

Szóval megnyugtatlak, a 160+ a tökéletes. √√√ Minden magasságú pasi fekszik nekünk. Esetemben még magas is vagyok az egyikhez. :D

2016. júl. 12. 10:50
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
170 alatt a nő nem nő.
2016. júl. 12. 11:17
 15/23 anonim ***** válasza:

#13 180 cm vagyok, és sosem okozott gondot a férfiak terén a magasságom. Folyamatosan magasabb férfiakkal találkozom. És sokuk isnerkedne velem. Mindemellett a nálam alacsonyabbaknak is bejövök sokszor.

Ugyanazt tapasztalatom, mint a pici lányok, a férfiák szeretik a magasságomat. Felfigyelnek rám miatta, és tetszik nékik. Szóval ízlések és pofonok.

2016. júl. 12. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok törpe, de a 165 már nőknél is az alacsony kategória? ( Én is 165 centi vagyok csak srác ).
2016. júl. 12. 11:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és nagyon elégedett a 166 cm-mel.. én egy percig sem tudom irigyelni a magas nőket, akik ha még felvesznek magassarkút akkor ütik a 190-et. Milyen pasit talál így? :D
2016. júl. 12. 11:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. :) mondjuk, en meg a 170-175 cm folotti pasikat nem tartom vonzonak...
2016. júl. 12. 12:08
 19/23 anonim ***** válasza:
#14 Örülnél te még egy szuka pincsi kutyának is, nemhogy egy nőnek. :D
2016. júl. 12. 13:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Én is 165 cm vagyok. Iszonyatosan irigylem a magasabb lányok szép hosszú combjait:D De(!) így is úgy gondolom hogy vonzó nő vagyok és a férfiak is annak látnak, a lényeges dolgok nem ezen múlnak! Ha lesz nagy szerelmed nem ezért lesz és ha nem lesz akkor meg szintén nem ezért nem lesz:D Úgyhogy nyugi. Amúgymeg hordj magassarkút, előnyös, nőies ruhákat meg sportolj, legyél ápolt stb. Az összképet nézik a pasik.
2016. júl. 12. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!