Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak ezt az egy adatot nezzuk, a 165 cm-es magssagommal lehetek vonzo no?

Én szeretem az alacsony nőket. :) Olyan kis cukik! :)
25/F

Én 167 cm vagyok. A népesség nagy része ilyen magas. 160+ körül mozog. Szerintem ez a tökéletes. Nem szeretem a nagyon magas 190+ pasikat. 170-185 a norm. szerintem. Felhúzok egy magassarkút és 170+ vagyok, akár 177 cm. Akik nekem bejönnek, az egyiktől magassarkúban, de talán még laposban is magassabb vagyok. A másik olyan 170+, szóval optimális. Sosem lennék magassabb. Eddig eszembe sem jutott, hogy milyen lenne... De szerintem nem jó. Modellként lehet, mert sok pasi van a közelükben. De egyszerű lányként nehéz, mint egy albinó. Szép, szép (ha tényleg szép ugyebár), de nehéz pasit találni. Főleg, ha alkalom van és kell egy tűsarok. Haláli. :D
Szóval megnyugtatlak, a 160+ a tökéletes. √√√ Minden magasságú pasi fekszik nekünk. Esetemben még magas is vagyok az egyikhez. :D

#13 180 cm vagyok, és sosem okozott gondot a férfiak terén a magasságom. Folyamatosan magasabb férfiakkal találkozom. És sokuk isnerkedne velem. Mindemellett a nálam alacsonyabbaknak is bejövök sokszor.
Ugyanazt tapasztalatom, mint a pici lányok, a férfiák szeretik a magasságomat. Felfigyelnek rám miatta, és tetszik nékik. Szóval ízlések és pofonok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!