Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen össze szedni egy barátnőt? Ennyire béna hogyan lehetek? Pedig nem vagyok annyira csúnya. Más is van így? F
Mert a "tökéletesek" világát éljük egyre inkább, ahol csak a sztároknak/tehetőseknek/macsóknak lehet barátnőjük, a többi átlagember levegőnek van nézve!
Üdv, egy sorstársad kérdező.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
A válaszokat nézzétek meg! Döbbenetes, ahogy a mai fiatal csajok gondolkoznak!
"Mert a "tökéletesek" világát éljük egyre inkább, ahol csak a sztároknak/tehetőseknek/macsóknak lehet barátnőjük, a többi átlagember levegőnek van nézve!"
Azt mivel magyarázod, hogy a férfiak döntő többségének nem okoz különösebb problémát időről-időre barátnőt/feleséget találni?
Én elolvastam a belinkelt kérdést. Nem látom mi a kivetnivaló abban amit írtak.
A kérdezőnek : a kérdésben kevés az információ. Ha van kedved írj privátba bővebben arról mit hogy hol szoktál próbálkozni hátha tudok valami okosat mondani.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!