Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen össze szedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen össze szedni egy barátnőt? Ennyire béna hogyan lehetek? Pedig nem vagyok annyira csúnya. Más is van így? F

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 14:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

"Azt mivel magyarázod, hogy a férfiak döntő többségének nem okoz különösebb problémát időről-időre barátnőt/feleséget találni?"

Lepontozás helyett választ szeretnék (bár kifogás az tuti lesz egy csomó), köszi!

2016. ápr. 30. 17:16
 12/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
74%
Most komolyan ezzel nyugtatják magukat emberek, hogy lehetetlen nőt szerezni? Hogy lenne lehetetlen, mikor rengeteg a párkapcsolatban élő ember? Az, hogy valakinek nem megy az nem azt jelenti, hogy lehetetlen.
2016. ápr. 30. 17:20
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Ezek a srácok nagyrészt a húszas éveikben végig egyedülállók voltak, vagy esetleg komolytalan kapcsolatokban volt részük. Harminc körül találnak egy korban hozzájuk közeli kb. 28-30 éves kiélt nőt, aki szeretne végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtaján a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű melóssal. Nagy logika.
2016. ápr. 30. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Huszonéves srácokról beszélek, akiknek van barátnőjük (az ismeretségi körömből - és nem milliárdosokkal barátkozom :D), egyetemista srácoktól kezdve a gyári munkáson át az éppen munkanélküliekig.
2016. ápr. 30. 17:32
 15/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
58%
Na, még azt is tudod, hogy ki meddig volt egyedülálló. Na meg szerinted akkor alig van valaki akinek nincs bmw je és barántője van. És 30 éves kor alatt sincs senkinek barántője. Érdekes érvek. Csak nem tudom mi értelme a kudarcaidat ilyen fszságokkal magyarázni.
2016. ápr. 30. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Semmi lehetetlen nincs benne. Én nem vagyok se kigyúrt, se gazdag, csak kb 10 kg plusz volt/van rajtam, anyámmal laktam, iskolába jártam amikor elkezdtem párt keresni. 1 hónap alatt találtam. Házasok vagyunk már.
2016. ápr. 30. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez van sajnos a mai világban,ha valaki nem született helyesnek...

24/F

2016. ápr. 30. 19:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Jó neked!Én meg évek óta egyedül lakok.Hiába próbálkozok semmi eredménye sincs.Kezdem azt hinni hogy reménytelen vagyok.
2016. ápr. 30. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!