Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért kell besértődni és gyűlölködni, ha valaki elutasít titeket? Nektek is jogotok van választani, nem?
Valószínű, igen!
Te megmondod, mert akkora életcsászár vagy, hogy így látatlanból megmondod, hogy nem nézek ki elég jól!
Mert még véletlenül sem azokban a pasikban volt a hiba, akik nem bírták összeszedni magukat, hogy odajöjjenek hozzám, ugye?
Nem gondolod, hogy ha nem néznék ki elég jól, akkor nem lett volna mitől félniük?
Ez eszedbe sem jutott, te nagyon okos?
"Nem gondolod, hogy ha nem néznék ki elég jól, akkor nem lett volna mitől félniük?"
Fürtökben lógnak mindenhonnan a túltengő önbizalommal rendelkező fiúkák, akik még Angelina Joliet is leszólítanák magyarul is. Olyan, hogy valaki túl jól néz ki és azért nem ment még oda hozzá soha senki, nem létezik.
Úgy látszik nem hallottál még elég rinyát azoktól a lányoktól/nőktől, akik arra panaszkodnak, hogy nem kezdeményez náluk egyik férfi sem, mert félnek tőlük.
(Nem vagyok Angelina Jolie, még csak az kéne..láttad te már hogy mi lett belőle?)
Szép arcom van, az alakom sem rossz, és még csak azt sem mondta rám még soha senki, hogy nem vagyok elég közvetlen.
Amúgy tök jó, hogy eltávolodtunk a témától, és már az én párkapcsolataimat próbálod kivesézni.
De semmi baj, hát már megszoktam, hogy itt gyk-n mindenki a másik magánéletében akar vájkálni és keresni másban a hibát, hogy ezáltal ő jobban érezze magát és kielégülést nyerjen. :)
Az itteni emberekre vonatkozott a kérdés, mert ők siránkoznak folyton, hogy el vannak utasítva, és minden nő szemét...
Nem bírom felfogni, miért kell mindig összemosni a kérdést a kérdezővel.
Van amikor a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!