Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Miért kell besértődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért kell besértődni és gyűlölködni, ha valaki elutasít titeket? Nektek is jogotok van választani, nem?

Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 22:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok és nem én írogatok neked privátokat. Amúgy meg honnan veszed, hogy nincs senkim? Vagy hogy milyen a stílusom? Valami újféle monitorjós vagy hogy 2 mondatból leszűrted?
2016. júl. 10. 22:53
 12/36 A kérdező kommentje:

"Úgy viselkedek ahogy akarok. Neked jogod van a visszautasításhoz, nekem meg jogom van hogy elküldjelek a p**csába, ha úgy tartja kedvem. Ennyi."

Ebből a mondatból tökéletesen le tudja szűrni mindenki, hogy frusztrált vagy az elutasítások miatt.

2016. júl. 10. 23:02
 13/36 anonim ***** válasza:
43%

Szórakoztat...? A gazdag is jól mulat mikor a csórók rinyálnak, mert "lehetűségük nekik is vót"

2016. júl. 10. 23:04
 14/36 A kérdező kommentje:
13-as, nem szórakoztat, szerintem őt szórakoztatja, hogy mindenkinek beszólogat, ezzel kompenzál.
2016. júl. 10. 23:05
 15/36 anonim ***** válasza:

Szerinted van olyan akinek ez jó? Szerintem senkinek sem jó ez... Csak nem tudnak már mit kezdeni azzal, hogy minden leosztás másoké, ők pedig mindig ráfaragnak. És ha valakinek olyan dolga miatt megy a kosár mindig ami nem lehet változtatni (ronda fej) akkor mit tehet...?

2016. júl. 10. 23:08
 16/36 A kérdező kommentje:

Pl. ne fokozzák az elutasítást azzal, hogy még felveszik hozzá ezt a stílust.

Mert így egy ördögi körbe kerülnek.

Az elutasítás elsődleges oka a viselkedése lesz és nem a külseje...

Bár ők tudják.

2016. júl. 10. 23:11
 17/36 anonim ***** válasza:

Az utosó előtti modatodat sajnos tudnám cáfolni. A többi sajnos igaz. Bár a legtöbb ronda akkor tenne jót ha hamar meghalna. Igaz magam ellen beszélek.

2016. júl. 10. 23:16
 18/36 A kérdező kommentje:
Ez egy hibas hozzaallas. Miert kene meghalni azert mert nem talal tarsat? Az elet nem csak parkapcsolatbol all.
2016. júl. 10. 23:58
 19/36 anonim ***** válasza:

Feltételezem nem tudod milyen az amikor minden gondolatod magadban marad, el kell nyelni és nincs kinek elmondani. Senki nem kedvel és legtöbb helyen éreztetik hogy alacsonyabb rendű vagy mint ők. Kiutálás, kiközösítés, lenézés, gunyoros mosolyok.

Nem tudod milyen ez.

2016. júl. 11. 00:00
 20/36 A kérdező kommentje:
Tevedsz, volt reszem benne csak mas formaban. De nem vagtam fel miatta az ereimet. Akinek celjai vannak, az nem akar senki es semmi miatt meghalni.
2016. júl. 11. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!