Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok választani két fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok választani két fiú között, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van két fiú, az egyik mondjuk legyen Dávid, a másik pedig Ákos. Mindketten nagyon aranyosak, kedvesek, de ami Dávidban tetszik, az Ákosban nem, ami pedig Ákosban tetszik, az Dávidban nem.

Dávid nagyon kommunikatív, társasági ember, jó vele lenni, viszont az érzéseiről nehezen beszél, írásban nem nagyon szokott keresni, mert utál írogatni, amit teljesen megértek, viszont néha jól esne. Ami még nem tetszik benne, hogy nagyon lusta.

Ákosnak nem nagyon vannak barátai, de egyébként vele is jó lenni, csak visszahúzódóbb, sokszor zavarban van. Ő mindig keres írásban is, ami néha már kicsit idegesítő. De nagyon érdeklődő és figyelmes, ami tetszik nekem.

A maguk módján mindketten éreztetik, hogy velem szeretnének lenni, Ákos tettekkel és szavakkal is, Dávid inkább tettekkel.

Egyikükbe se vagyok még szerelmes, de nagyon szeretem őket emberileg, mindkettőt másért. Külsőre is teljesen más karakterek, de vonzónak találom őket. Tudom, hogy ennyi infóból nehéz levonni bármit is, csak sose voltam még ilyen helyzetben és nem tudom, mit tegyek.

2016. ápr. 22. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Ugyanezt a szitut volt gyakornokos főnököm is elmondta, és ő mind a két pasit választotta, most arra már nem emlékszem, hogy a két srác tudott-e egymásról vagy nem, de ő mind a kettőbe szerelmes volt és mind a kettővel is járt.

Véleményem szerint vagy válaszd valamelyiket, vagy egyiket se és keress egy harmadikat, amiben minden számodra fontos tulajdonság egyesül.

De a döntés és a felelősség is a tiéd!

2016. ápr. 22. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
bocsi, akiben és nem amiben
 3/9 anonim ***** válasza:
Én Ákost választanám mert én is ilyen vagyok és a lustaság nálam halálos bűn.
 4/9 anonim ***** válasza:

Ákos. :)

( tettek, szavak: minden, benne van...)

Én is ilyet keresek... :(

Ha, még sem stipi-stopizod le, küld hozzám. :))

2016. ápr. 22. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Paraszt dolog így versenyeztetni őket. Eldönthetnéd már, hogy melyik dughat meg végre.
2016. ápr. 22. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Amikor munkahelyre interjuztattam embereket akkor elemeztem igy oket. Parvalasztasnal meg sosem fordult elo hogy a jellemzoi alapjan sorbaallitsam a jelolteket es akit a legtobben jonak talalnak azazl jarok.

Barmelyiket is valasztod, mindenkepp szolj nekik hogy csak peniszhordozo allasra jelentkeznek, nem parkapcsolatra.

2016. ápr. 22. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
6/6. Értem én mit mondasz.., de..., . amikor tényleg nem tudod/érzed melyik lenne a jobb, melyik fiút biztasd, akkor az emberlánya gondolkozik... csak ennyi a történet. Sztem a súgó már futott bele elkapkodott kapcsolatba, most jól szeretne választani.. nehéz, én megértem őt.
2016. ápr. 22. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ákos" lenne a jó döntés szerintem, de ezt még mindig neked kell eldönteni. És az idő meg fogja ezt is oldani szerintem,ha nem tudsz dönteni... :)

24/F

2016. ápr. 22. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
sztem a szerelem nem döntés kérdése kell ,h legyen. az vagy megtörténik vagy nem. Egyik sem az igazi ha ezen egyáltalán gondolkoznod kell!
2016. ápr. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!