Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud választani köztem és a régi szerelme között. Mit kéne tennem?
Ez a "nem tudok választani" az egyik legszánalmasabb szöveg ami csak létezik. A helyedben egy percet sem pazarolnék erre a srácra mert egyértelmű, hogy csupán a birtoklási vágy motiválja és nem a szeretet.
Nem is értem, hogy sok lány miért nem képes ezt átlátni és miért ilyen ostoba?! Azért nem szakít végleg egyikőtökkel sem mert mindkettőtöket akarja, ilyen egyszerű.
AZ exszel nincs vége a kapcsolatának. A szíve még visszahúzza, csak azt nem értem akkor minek szédít közben téged?
Ha jót akarsz magadnak, akkor hagyod menni.
*azt mondta h egész talin rám gondolt
Ez a pár szó elég lett volna számomra ahhoz, hogy elköszönjek végleg ettől a férfitől a helyedben és sosem tudott volna a közelembe többet férkőzni. Egyértelműen nem egyenes a pasi veled.Tartalékjátékos szerep van neked szánva, akár most, akár a későbbiekben. Sosem leszel nála egyszemélyes, főjátékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!