Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért kell besértődni és gyűlölködni, ha valaki elutasít titeket? Nektek is jogotok van választani, nem?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 22:13
3/36 anonim válasza:
Hadd sértődjenek. Nyilván rosszul esik. Utána nem kell a jópofizást várni, nyilván sértett az önérzetük. A gyűlölködés más kérdés. Én egyszerűen tovább állok és onnantól szóra sem érdemes aki elutasított. Ennyi.
25/F
4/36 anonim válasza:
Engem az szokott zavarni, mikor egy teljesen udvarias és kedves szavakkal történő visszautasítás után is ilyen patetikusan fogalmaznak, hogy a lelkükbe tapostak, megalázták őket, nem veszik őket emberszámba stb.
5/36 anonim válasza:
Tudod,sokszor nem az elutasítással van a baj,hanem az elutasítás módjával,ahogyan azt az adott nő teszi.
6/36 anonim válasza:
Mert gyakran történik hazudozással a csaj részéről: "én most nem akarok senkit" - másnap a jóképű figrával lófrál. Akkor vajon hogy is van ez?
7/36 anonim válasza:
Úgy viselkedek ahogy akarok. Neked jogod van a visszautasításhoz, nekem meg jogom van hogy elküldjelek a p**csába, ha úgy tartja kedvem. Ennyi.
8/36 A kérdező kommentje:
7-es, te irkálsz nekem privátot?
Pont emiatt a stílus miatt nincs senkid.
2016. júl. 10. 22:43
9/36 anonim válasza:
Ez így nem teljesen igaz, hogy jogunk van választani. Választani akkor tudsz, ha van ki közül. Ha nincs semmi akkor nem választasz csak próbálkozol amihez nektek is ugyanúgy jogotok van.
Jaj, de nehéz férfiként az életem, ha sorban jönnének a csajok, nekem meg ki kellene választani, hogy éppen melyikkel dugjak. Szörnyű sors a tiétek, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!