Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondoljátok hogy a férfiaknak reálisabb igényei elvárásai vannak mint a nőknek?
6-os
Kicsit sarkos voltál, de alapvetően igaz. Ezek az általános elvárásaink felétek, de nem tudom, hogy ebben mi olyan nehéz?
Igen, legyél képes pár fogást elkészíteni. Gond van ezzel? Ugye, hogy nincs.
Nem kell nimfonak lenni, de azért olyan nagy elvárásokat szexuális téren nem támasztunk felétek.
A szopás azért annyira nem ördögtől való, nem?
Hogy tudd élvezni, ez az alapvető elvárás. Ezért igazán nem kövezhetsz meg senkit.
Simán ne tarts kupit és legyen munkád. Ezek komolyan gondot jelentenek?
Legyél értelmes. Mintha ez nem volna kölcsönös és jogos elvárás.
Ne engedd el magad... Na, gondolom ez volt a lényeg, a többi csak kísérő. Hát igen, ne engedd el magad.
Tény, hogy ez kardinális kérdés. Valóban becsapva érzem magam, mikor összejövök egy lánnyal, aki a biztonságérzete hatására felszed egy tízest.
Ha valóban jogot akarsz az eéhízásra és igénytelenségre, akkor azt valóban be kéne jelentened még az első randik idején, így tisztességes.
És ezzel át is térhetünk a lényegre.
A fenti elvárásokat minden lány ismeri és elismeri, nem is véletlenül tettetik az elején, hogy háziasak(akkor még meg-meglepnek néha meleg vacsival), jók az ágyban(eleinte van orál, aztán el-elmaradozik), csinos öltözködéssel és sminkkel(amiből aztán elég topis és kényelmes fazonra váltanak).
A nők nagyobbik része megjátssza ezeket a standard feature-öket, elhitetik, hogy jó fogások és megfelelnek ezen igényeknek, de eddig egy olyannal se volt dolgom, ahol 3 hónap után is mindez megvolt.
Szóval a nők is bőven megérik a pénzüket.
"Ne engedd el magad... Na, gondolom ez volt a lényeg, a többi csak kísérő. Hát igen, ne engedd el magad.
Tény, hogy ez kardinális kérdés. Valóban becsapva érzem magam, mikor összejövök egy lánnyal, aki a biztonságérzete hatására felszed egy tízest.
Ha valóban jogot akarsz az eéhízásra és igénytelenségre, akkor azt valóban be kéne jelentened még az első randik idején, így tisztességes. "
Nem, a többi sem csak kísérő. Egyszerűen csak a nőknek is 24 órából áll egy nap. Tegyük fel, hogy 8-tól 4-ig dolgozik (jó esetben csak eddig), aztán még menjen el ugye sportolni, hogy ne eresszen le (ez ideális esetben olyan 3 alkalom hetente, a maradék napokon elmehet helyette bevásárolni). Ez tartson mondjuk este 6-ig. Rögtön mehet is haza vacsorát főzni, erre is számoljunk mondjuk 2 órát, azaz 8-ra meleg vacsi, majd jöhet egy kis takarítás, ami után mehet az ágyba szexelni, de csak miután kicsit művelte magát, hogy képben legyen a világ aktuális dolgaival. És ennyi a nap, amiben teljesítette ezeket az egyszerű elvárásokat. Persze ez csak gyerek nélkül megy így, ha már az is megvan, csak bonyolítja a dolgokat, meg még azért előfordul az életben néhány tényező.
Nem az a baj, hogy ez teljesíthetetlen lenne, de akkor ne jöjjünk olyanokkal, hogy a nők milyen gonoszak, ha elvárják, hogy egy férfi ne legyen pocakos mondjuk, mert ez csak ugyanaz megfordítva. És lehet jönni a munkamegosztással is, de a való életben ez leginkább úgy működik, hogy a nő pakol a férfi után is - sajnos. Szóval, nyugodtan jöhetnek ezek az elvárások, de akkor a férfiak is várják el ugyanezt maguktól, nem?
"A nők nagyobbik része megjátssza ezeket a standard feature-öket, elhitetik, hogy jó fogások és megfelelnek ezen igényeknek, de eddig egy olyannal se volt dolgom, ahol 3 hónap után is mindez megvolt."
És igen, elég fárasztó munka mellett folyamatosan tip-topnak lenni mindenben, ne csodálkozz, ha feladják egy idő után...
Én nem mondtam soha, hogy a nők gonoszak volnának, főleg nem a hasonló elvárásaik miatt. Sőt, én nem is láttam még itt olyan kérdést/választ, ahol férfi amiatt rinyált volna, mert a nője elvárná, hogy ne legyen pocakos.
A munkamegosztásban pedig ügyesen általánosítottál.
Én egyedül lakom és mindent megcsinálok. Értsd mindent... Sosem érzetem olyan durvának, mint amilyen szenvedéstörténetet a nők rendszeresen levágnak a témakörben.
Számomra természetes dolog a munkamegosztás, szóval már csak ezért is kérlek téged, hogy ne általánosíts.
Nem azt mondtam, hogy legyen fitnesz-baba, hanem hogy ne hagyja el magát. Ha olyan a genetikája(vagy nem tud leállni a muffinokkal), hogy ehhez heti több alkalom sport kell, akkor tegyen úgy, de alapból csak annyit jelent, hogy ne változzon sokat a megismerkedési állapothoz képest.
"folyamatosan tip-topnak lenni mindenben, ne csodálkozz, ha feladják egy idő után..."
Rendben, de akkor ők se csodálkozzanak, ha egyszerűen lecserélik őket. Meglehet, hogy egy pocakosabb ürge erre annyira nem hajlamos, szóval érted a lényeget.
Nekem nagyon nem tetszik ez a mai "adjunk a férfiaknak", mert ha lemegy a szintünkre, megalázza magát, ha pedig hallgat, azzal elismeri az igazunkat.
Mára ez a módszer annyira bevált, hogy a férfiakat egyszerre írjátok le családverő, pedofil, lusta, munkanélküli és(!) a munkában nőelnyomónak.
A sok nő meg benyeli és amikor a saját palijára néz és észleli, hogy ezek nem igazak rá, nem a feminista hazugságokat kérdőjelezi meg, hanem egyedi kivételként konstatálja.
Valahogy jó lenne, ha néha végig is gondolnátok az általánosításaitokat és azok hatását.
"Sőt, én nem is láttam még itt olyan kérdést/választ, ahol férfi amiatt rinyált volna, mert a nője elvárná, hogy ne legyen pocakos. "
Ez errefelé a "mackós férfiként miért nem lehet csinos, szép barátnőm" és "a nőknek csak a kigyúrt, kockahasú férfiak kellenek" jellegű kérdésekben szokott megjelenni, válaszként pedig savazásként, ha egy nő leírja, hogy számára ez fontos. Valószínűleg még nem néztél eléggé körül az oldalon, ha nem találkoztál vele.
""folyamatosan tip-topnak lenni mindenben, ne csodálkozz, ha feladják egy idő után..."
Rendben, de akkor ők se csodálkozzanak, ha egyszerűen lecserélik őket. Meglehet, hogy egy pocakosabb ürge erre annyira nem hajlamos, szóval érted a lényeget. "
Szóval nem kell tip-topnak lennie, de ha nem az, lecseréled? Egyáltalán nem érezhető emögött komoly elvárás, tényleg...
"Nekem nagyon nem tetszik ez a mai "adjunk a férfiaknak", mert ha lemegy a szintünkre, megalázza magát, ha pedig hallgat, azzal elismeri az igazunkat.
Mára ez a módszer annyira bevált, hogy a férfiakat egyszerre írjátok le családverő, pedofil, lusta, munkanélküli és(!) a munkában nőelnyomónak. "
Én ezt sehol nem írtam. Ha én ne általánosítsak, akkor te se költs hozzá, gyanúsíts marhaságokkal, pláne ilyen szinten.
Nem figyeltél:
"ahol férfi amiatt rinyált volna, mert a nője elvárná, hogy ne legyen pocakos"
Kiemelem: A NŐJE
...
"Szóval nem kell tip-topnak lennie, de ha nem az, lecseréled? Egyáltalán nem érezhető emögött komoly elvárás, tényleg... "
Tulajdonképp igen. Elvárom, hogy igényes legyen és ne hagyja el magát. Ha nem teszi, annak ilyen következményei lesznek.
Sztem ez tiszta beszéd.
A barátnőm is pontosan tudja ezt, tisztában van vele és tesz is érte. Minden szuper.
"Én ezt sehol nem írtam. Ha én ne általánosítsak, akkor te se költs hozzá, gyanúsíts marhaságokkal, pláne ilyen szinten."
Nem ezt, hanem mást írtál általánosítva, de ettől még ugyanúgy baromság: " a való életben ez leginkább úgy működik, hogy a nő pakol a férfi után is - sajnos"
"Tulajdonképp igen. Elvárom, hogy igényes legyen és ne hagyja el magát. Ha nem teszi, annak ilyen következményei lesznek.
Sztem ez tiszta beszéd.
A barátnőm is pontosan tudja ezt, tisztában van vele és tesz is érte. Minden szuper. "
De gondolom ezt fordítva is elfogadod, ugye? Megérted, ha kiadja az utadat, ha nem tartod a formádat, ugye?
"Nem ezt, hanem mást írtál általánosítva, de ettől még ugyanúgy baromság: " a való életben ez leginkább úgy működik, hogy a nő pakol a férfi után is - sajnos""
Azért ne vegyük már egy kalap alá az általánosítást és azt, hogy olyanokat akartál a számba adni, amit én nem írtam. És de, a férfiak többsége tényleg úgy gondolkodik, hogyha megvan az asszonyka (értsd: barátnő), akkor az majd megcsinál mindent. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de a legtöbbször tényleg ez történik.
"De gondolom ezt fordítva is elfogadod, ugye? Megérted, ha kiadja az utadat, ha nem tartod a formádat, ugye? "
Természetesen
"És de, a férfiak többsége tényleg úgy gondolkodik, hogyha megvan az asszonyka (értsd: barátnő), akkor az majd megcsinál mindent. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de a legtöbbször tényleg ez történik."
Nos, akkor a nők többsége pedig elhagyja magát, miután biztonságban érzi a seggét.
Nem mondom, hogy nincs kivétel, de a legtöbbször tényleg ez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!