Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leginkább lányoknak illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leginkább lányoknak illetve nőknek szól a kérdésem. Ti hogy gondoljátok? Melyik nézőpont mellé szavaztok? 17L

Figyelt kérdés

Van két legjobb barátnőm és már csomószor elgondolkoztam hogy melyiknek van igaza, úgymond, ki járja a "helyes" utat.

Kérlek egy kezdőbetűt írjatok, és indokoljatok.

Réka: Úgy gondolja, ribancos ha egy lány lefekszik olyan pasikkal aki tetszik neki, szerelem nélkül, sose tenné meg, csak ha szerelmes.Ő úgymond olyan "nehezen adom neked magam elven van"

Bianka: Ha bejön neki egy srác, kihasználja az alkalmat, úgy fogja fel, hogy amit nem tesz meg, azt a halálos ágyán fogja megbánni.

Nem tudom eldönteni melyiknek van igaza, pedig elgondolkoztat ez a kérdés. Kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Indoklás is nagyon érdekel.

2010. máj. 12. 21:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%
R és B. Mindekettőnek igaza van. B-re is rájön egyszer a szerelem, és Réka sem lesz örökké apáca. ( 15/f )
2010. máj. 12. 21:37
 2/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a B kezdőbetűs leányzó elmélet titulál, de nem adom magam könnyen, én is megfontolom kivel, meddig megyek! Dehát élek a lehetőségekkel, ha neki is és nekem is jó, akkor baj nem lehet! Szerintem a szex nem csak szerelemtől függ, persze a szerelmeddel a legjobb, de van olyan pasi aki csak tetszik, de felizgat..
2010. máj. 12. 21:38
 3/25 A kérdező kommentje:
:) Igazából én sem tudom eldönteni, az én érveim mindkettő mellé kiegyenlíti egymást, de ez a kérdés nem tudom miért, de foglalkoztat.
2010. máj. 12. 21:38
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

R nek van igaza..:D

szerelem nélkül én se tudnék lefeküdni csak úgy egy fiúval se..:D

2010. máj. 12. 21:39
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
Hát én Réka típusú ember vagyok, vagyis csak azzal fekszek le, akit szeretek, de ha nem lenne állandó kapcsolatom, és lenne egy olyan alkalom hogy nagyon kívánjuk egymást egy pasival, akkor lehet hogy benne lennék az egyéjszakásban is. Azt mondtad érdekel az indoklás, hát nem tudom megindokolni, azért, mert én ilyen maradi vagyok, aki úgy gondolja, hogy a szex a szerelemről szól alapvetően. 20/L
2010. máj. 12. 21:39
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Réka elmélete tetszik... a másik riban.c nak is elmehetne
2010. máj. 12. 21:40
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB,

de lehet h R :S

2010. máj. 12. 21:41
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, várom még (: :)
2010. máj. 12. 21:47
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen R.

A szex egy "ajándék", amit nem azért kaptunk, hogy mindenféle ismeretlen srácokra/csajokra pazaroljunk, hanem azért, hogy addig tartogassuk, amíg meg nem találjuk a megfelelő személyt, aki megérdemli, hogy neki ajándékozzuk. Így lesz még szebb az első. És persze úgy a legszebb, ha csak egyetlen ember kap tőlünk belőle, na de manapság nem lehet ilyeneket mondani...

Tudom, eléggé régimódinak tűnök, de szerintem igazam van. Remélem, nem vesztettétek el a fonalat.

2010. máj. 12. 21:50
 10/25 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, ha nem vagyok szerelmes, és megkívánok egy pasit, akkor nem szenvedek amiatt, hogy az elveim miatt nem leszek az övé --- szóval irány az ágy:)

De ha van pasim, akkor csak s kizárólag vele, és senki mással, még ha más nagyon bejön, akkor sem dugok félre. Akkor el kell gondolkozni, hogy valami hiányzik a kapcsolatból, és lépni valamerre.

Szóval R&B :)

2010. máj. 12. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!