Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább lányoknak illetve nőknek szól a kérdésem. Ti hogy gondoljátok? Melyik nézőpont mellé szavaztok? 17L
Van két legjobb barátnőm és már csomószor elgondolkoztam hogy melyiknek van igaza, úgymond, ki járja a "helyes" utat.
Kérlek egy kezdőbetűt írjatok, és indokoljatok.
Réka: Úgy gondolja, ribancos ha egy lány lefekszik olyan pasikkal aki tetszik neki, szerelem nélkül, sose tenné meg, csak ha szerelmes.Ő úgymond olyan "nehezen adom neked magam elven van"
Bianka: Ha bejön neki egy srác, kihasználja az alkalmat, úgy fogja fel, hogy amit nem tesz meg, azt a halálos ágyán fogja megbánni.
Nem tudom eldönteni melyiknek van igaza, pedig elgondolkoztat ez a kérdés. Kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Indoklás is nagyon érdekel.
R nek van igaza..:D
szerelem nélkül én se tudnék lefeküdni csak úgy egy fiúval se..:D
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB,
de lehet h R :S
Természetesen R.
A szex egy "ajándék", amit nem azért kaptunk, hogy mindenféle ismeretlen srácokra/csajokra pazaroljunk, hanem azért, hogy addig tartogassuk, amíg meg nem találjuk a megfelelő személyt, aki megérdemli, hogy neki ajándékozzuk. Így lesz még szebb az első. És persze úgy a legszebb, ha csak egyetlen ember kap tőlünk belőle, na de manapság nem lehet ilyeneket mondani...
Tudom, eléggé régimódinak tűnök, de szerintem igazam van. Remélem, nem vesztettétek el a fonalat.
Én úgy vagyok vele, ha nem vagyok szerelmes, és megkívánok egy pasit, akkor nem szenvedek amiatt, hogy az elveim miatt nem leszek az övé --- szóval irány az ágy:)
De ha van pasim, akkor csak s kizárólag vele, és senki mással, még ha más nagyon bejön, akkor sem dugok félre. Akkor el kell gondolkozni, hogy valami hiányzik a kapcsolatból, és lépni valamerre.
Szóval R&B :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!