Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább lányoknak illetve nőknek szól a kérdésem. Ti hogy gondoljátok? Melyik nézőpont mellé szavaztok? 17L
Van két legjobb barátnőm és már csomószor elgondolkoztam hogy melyiknek van igaza, úgymond, ki járja a "helyes" utat.
Kérlek egy kezdőbetűt írjatok, és indokoljatok.
Réka: Úgy gondolja, ribancos ha egy lány lefekszik olyan pasikkal aki tetszik neki, szerelem nélkül, sose tenné meg, csak ha szerelmes.Ő úgymond olyan "nehezen adom neked magam elven van"
Bianka: Ha bejön neki egy srác, kihasználja az alkalmat, úgy fogja fel, hogy amit nem tesz meg, azt a halálos ágyán fogja megbánni.
Nem tudom eldönteni melyiknek van igaza, pedig elgondolkoztat ez a kérdés. Kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Indoklás is nagyon érdekel.
Furcsállom hogy ez még kérdés, és nm értem a B-seket, szerintem elég egyértelmű R.
Egyrészt mert szeretkezni csak olyan emberrel lehet, akit szeretsz is, természetesen ha simán szexre vágysz, akk csináld, de az szerintem is ribancos.
Ha nem szereted a másikat, s ő se vonzódik hozzád túlzottan, eltekintve a pillanatnyi tesi izgalomtól, mi a garancia arra hogy odafog figyelni arra hogy Neked jó legyen, s ne csak a saját élvezetét hajszolja?
Mellesleg balesetek mindig vannak. Most biztos azt gondolod, hogy természetesen védekeznétek, meg hogy annak nagyon kicsi az esélye, meg miért pont veled esne meg?
Igaz, miért pont veled? De miért ne?
És ha mimnél többször csinálod annál több esélyed lesz egy babára, ezen is gondolkoztál már? Egyrészt ugye azon hogy felveted vagy elneveled, másrészt, hogy ha úgy jön ki a ritmus, hogy egyik héten ezzel, 2 hét múlva meg azzal, tudni fogod-e vajon, hogy ki az apja?
(22/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!