Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább lányoknak illetve nőknek szól a kérdésem. Ti hogy gondoljátok? Melyik nézőpont mellé szavaztok? 17L
Van két legjobb barátnőm és már csomószor elgondolkoztam hogy melyiknek van igaza, úgymond, ki járja a "helyes" utat.
Kérlek egy kezdőbetűt írjatok, és indokoljatok.
Réka: Úgy gondolja, ribancos ha egy lány lefekszik olyan pasikkal aki tetszik neki, szerelem nélkül, sose tenné meg, csak ha szerelmes.Ő úgymond olyan "nehezen adom neked magam elven van"
Bianka: Ha bejön neki egy srác, kihasználja az alkalmat, úgy fogja fel, hogy amit nem tesz meg, azt a halálos ágyán fogja megbánni.
Nem tudom eldönteni melyiknek van igaza, pedig elgondolkoztat ez a kérdés. Kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Indoklás is nagyon érdekel.
Én Réka típusú ember vagyok, az ő útját járom. És úgy néz ki, hogy ez így is marad. :) Szerelem mindenekt felett! :)
De elméletileg el tudom képzelni, hogyha nem lennék szerelmes a barátomba, akkor egy idő után így is lefeküdnék vele.
Az egyéjszakás meg... nagyon talán.
Ugyan én fiú vagyok, de a R-típust részesítem előnyben minden téren, és én is ezt az elvet követem, ha tetszik, ha nem. B-típusúakkal párkapcsolati téren nem vagyok hajlandó szóbaállni.
De ezzel nem azt mondom, hogy az a rossz, mielőtt bárki nekemesne... Nyilván mindenki a boldogságot keresi az életben, és ki így, ki úgy találja meg. De az én terveimbe nem fér be a B-típusú lány. Legyen boldog nélkülem :D Nem lesz nehéz :D
Mindkettőjüknek igaza van, azért, mert MINDENKINEK MÁS ÉLETFORMA A JÓ! Nem biztos, hogy a különbözőség jó vagy rossz! Nem csak egy üdvözítő út van egy nő számára. Én "Réka-típusú" nő vagyok, nem érezném jól magam, ha a Bianka-felfogást próbálnám követni. De ismerek Bianka-típusúakat is, akik viszont jól érzik magukat a bőrükben. Ahogy olyan lányt is, aki 22 évesen vesztette el, és szintén jól érzi így magát, mert neki így felelt meg.
Mennyivel jobb világban élnénk, ha elfogadnánk egymást, és nem r.ibancoznák, illetve nem fap.icsáznák a lányok egymást, meg a fiúk őket...
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!