Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom, hogy ebben a kategóriában sok kérdés kezdődik úgy, hogy "manapság" vagy a "mai nők/férfiak"? Ezek az emberek éltek 100 éve is, vagy mi?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 22:27
41/52 anonim válasza:
Én csak remélem hogy a zöme vicc, mert néha elég ijesztő.
42/52 A kérdező kommentje:
"istenem! ki nem szvrja le mi volt 100 éve.. na jó én nem vitázom idiótákkal további jó fusztrálást"
Aki felteszi az ilyen kérdéseket, bakker.
2016. júl. 7. 23:29
43/52 anonim válasza:
Mármint melyik része? Mert szerintem úgy ahogy van az egész egy nagy vicc.
Ahogy Tibi atya mondaná gyerekek: Ha meg kell ba_szódni, akkor meg kell ba_szódni! :)
44/52 anonim válasza:
Tibi atya egy fantom, óz a nagy varázsló a lepel mögött, mikor bújik elő.
45/52 anonim válasza:
Szerintem a jövő a kérdéses, nem a múlt. Ha a mostani ember panaszkodik arról, hogy "régen minden jobb vót", akkor mi lesz innen 100 év múlva? Vagy lesz-e egyáltalán olyan vélekedés akkor, hogy " bezzeg 2016-ban minden jobb vót"?
46/52 anonim válasza:
Ez a ti bajotok, hogy mindent véresen komolyan vesztek.
47/52 A kérdező kommentje:
Szerintem tuti lesz ilyen vélekedés, mindig lesz. Arisztotelész is szidta a fiatalokat, pedig Arisztotelész korában a görögök nem épp a (mi nézeteink szerint) erkölcsösen éltek.
Oké, köszönöm a normális válaszokat. Akik csak vitatkoznak, azokat a továbbiakban figyelmen kívül hagyom. Ha jön még értelmes válasz, köszönöm.
2016. júl. 7. 23:37
48/52 anonim válasza:
DE hát már kiderült, hogy nem sokat változott a világ, lett egy kis villanyosság meg autó.
49/52 anonim válasza:
Kérdezőnek: annyira igazad van! Az alapvető emberi tulajdonságok alig változnak. Aki a csúnya mai világra hivatkozik az csak puszta önsajnáltatás.
50/52 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezek szerint van, aki egyetért. :)
2016. júl. 8. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!