Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom, hogy ebben a kategóriában sok kérdés kezdődik úgy, hogy "manapság" vagy a "mai nők/férfiak"? Ezek az emberek éltek 100 éve is, vagy mi?
"és nagyon nem nyomták el a nőket csak megvoltak a szerepek a férfi dolgozott a nő meg nevelte a gyerekeket vezette a háztartást meg voltak női munkák persze ! "
Sok nő szerint ez elnyomás, de nem erre akartam a kérdést kihegyezni. Igazából nagyon sokszor tinédzserek, vagy nagyon fiatalok kérdeznek dolgokat iylen bezzeg régen stílusban. Most komolyan, szerintetek a nagymama, nagypapa tényleg elmeséli nekünk, hogy hányszor dugtak?
Hát szerintem tök mindegy, hogy az elnyomás nevet adod-e neki vagy a gsaudixct-t. Engem zavarna, ha pl. nem léphetnék tudományos pályára,mert nő vagyok. Teszek rá, hogy elnyomásnak vagy ingyombingyomnak nevezed-e, a lényeg, hogy nem jó.
Elmesélik, elmesélik, a saját szűrőjükön. Az idősek nyilván azt mesélik, hogy minden jobb volt, mi is azt fogjuk, ha idősek leszünk.
20-as
Ha nem csak magadra ontakoztatnád a kérdést, rájönnél magadtól is.
Mi férfiak sokkal jobban és sokkal többet akarunk dugni, mint ti nők. Különösen fontos számunkra a változatosság(szó szerint nagyobb élvezeti értéke van az újnak, mint a jónak egy ponton túl).
Ha mi is elválnánk, csak mert megkívánunk valaki mást, sőt félredugtunk vagy érzelmeink is lettek, esetleg annyira primitív megnyilvánulásod volt, hogy ihaj, akkor az hova vezetne szerinted?
A házasság nem a te kis egódról és rövidtávú céljaidról szól, hanem egy nagy, erős és szilárd kapcsolat, ami által egységben működünk tovább... bármi áron.
Az egység célja a gyereknemzés és nevelés, a munkamegosztáson keresztül a nagyobb hasznosság elérése az egységünk, a családunk és a közösség számára.
A házasság ma van valami idétlen módon félremagyarázva és félreértelmezve és a nők szabadon váltogatják, akár egy szvettert. Egy olyan szvettert, amiből pénz esik ki minden váltáskor...
Ezt nem tudom, miért kellett privátban, itt miért nem lehetett:
"hallod te 1 idős emberrel se beszéltél vagy mi???"
De a fenti válaszom válasz a kérdésedre.
23-as
Kitalálod, hogy mi az érvelési hibád?
"Elmesélik, elmesélik, a saját szűrőjükön. Az idősek nyilván azt mesélik, hogy minden jobb volt, mi is azt fogjuk, ha idősek leszünk."
Szóval ha azt mondják az öregek, hogy szar volt, akkor elhiszed, de ha azt, hogy nem volt szar, akkor már megkérdőjelezed a szavahihetőségüket.
De mondj konkrét vádakat, amik szerinted a nők elnyomását jelzik.
Megkérlek, hogy szépen sorold őket egyesével.
"Látatlanban megmondom 16-os, hogy minimum háromszor több könyvet olvastam, mint te és kifejezetten a történelem a kedvencem."
Látatlanban elmondom...
Na, gratulálok, ha másból nem is, ebből teljesen egyértelmű, hogy neked is csak a szád jár. Hozzáteszem, jó, ha sokat olvasol, csak e mellé értelmezni, összerakni is tudni kell a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!