Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én utálom, hogy ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én utálom, hogy ebben a kategóriában sok kérdés kezdődik úgy, hogy "manapság" vagy a "mai nők/férfiak"? Ezek az emberek éltek 100 éve is, vagy mi?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 22:27
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Én anno itt hibáztam el, hogy túl komolyan vettem ezt az oldalt. Látva az itt válaszol emberek kollektív tudatát, hamar letettem erről. 80% gyökér.
2016. júl. 7. 23:16
 32/52 anonim ***** válasza:

26-os

A félredugást azért hoztam szóba, hogy legyen egy potenciális férfi motiváció a válásra(vagy össze sem házasodásra). Azért kellett, hogy megmutassam, mi nem válunk csak úgy, hirtelen felindultságból, mint ami elterjedt a nők körében a 80-as évektől fogva.

Lehetne nekünk is ezer okunk, de ha valaki házasságra adja a fejét, annak erős motivációja van.

33/52 A kérdező kommentje:

27-es: fent írtam egyet, engem az zavarna a legjobban, ha nem dolgozhatnék.

Nem, nem hiszem el, ha szar volt, ezt is írtam fent. Elvileg 3x annyit olvasol, mint az egyik hozzászóló, tedd ezt a kommentjeimmel is. Leírtam: pont annyi joggal hihetem, hogy régen rossz volt, mint hogy régen jó volt, ha nem éltem akkor. Ti se, én se éltem mondjuk 100 évvel ezelőtt.

Azon kívül nincs érvelési hiba. Én történelmi tényeket mondtam (pl. nem lehetett egyetemre járni, válni stb.), te érzésekről beszéltél. Érzésekről honnan tudsz?

34/52 A kérdező kommentje:

"

te elég fusztrált vagy ! nem tudom mit foglalkozol akkor a múlttal hogy akkor mi volt! ma nőként tanulhatsz azzal dugsz akivel akarsz ma már nem szégyen a ribiség"

Feltettem egy kérdést, ami arról szólt, hogy hülyeség a múlthoz hasonlítania jelent. Válaszoltam a kérdésben szóba kerülő kommentekre, de az alap kérdés az volt, hogy ne a múlthoz hasonlítsuk a jelent, főleg ne a kitalálthoz. Következtetésed: sokat foglalkozom a múlttal. Gratulálok.

2016. júl. 7. 23:18
 35/52 anonim ***** válasza:
0%
omg! nem lehetett egyetemre járni..... szerintem 1 troll vagy... a komcsi korszakban sok nő járt egyetemre például...
2016. júl. 7. 23:19
 36/52 anonim ***** válasza:
56%
Az 57%-os most éli ki a frusztráltságát a nők miatt, hagyjátok! :)
2016. júl. 7. 23:19
 37/52 A kérdező kommentje:
Ki a franc hozta szóba a komcsi korszakot? Én nem, az tuti. Hogy te önkényesen erre gondolsz, te bajod. 3.x írom le, hogy 100 év.
2016. júl. 7. 23:20
 38/52 anonim ***** válasza:
5%

30-as

Mondhatnám azt is, hogy basxom az anyádat.

Nem érdekelsz annyira.

De nesze, rákerestem mindkét forma előfordulására a google-ben és 116k vs 79k arányban "fölényesen" nyertél.

Remélem erre fogsz gondolni, mikor a vibrid kényeztet a kádban, sose élvezz ennél nagyobbat, te kis nyelvtannáci.

2016. júl. 7. 23:21
 39/52 anonim ***** válasza:
0%
istenem! ki nem szvrja le mi volt 100 éve.. na jó én nem vitázom idiótákkal további jó fusztrálást
2016. júl. 7. 23:23
 40/52 anonim ***** válasza:
Ez már a vicc kategória ami itt megy... Felnevettem.
2016. júl. 7. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!