Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én utálom, hogy ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én utálom, hogy ebben a kategóriában sok kérdés kezdődik úgy, hogy "manapság" vagy a "mai nők/férfiak"? Ezek az emberek éltek 100 éve is, vagy mi?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 22:27
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
bocsánat az elgépelésekért.
2016. júl. 7. 22:43
 12/52 A kérdező kommentje:
Minden esetre arra akartam kilyukadni, hogy szerintem az embernek csak a körülményei változtak. Persze én se voltam ott, de ennyi erővel ezt feltételezni ugyanannyira jogos.
2016. júl. 7. 22:43
 13/52 anonim ***** válasza:
1%

Sztem tisztelték, mert így lettek nevelve.

Nagyanyám olyan faluban nőtt fel, ahol 4 nemzetiség élt és pl amikor az egyiknek volt épp miséja, az össze többi nemzetiségi olyan kussban végezte a munkáját, mert így voltak nevelve: tiszteljük a másikat.

Kényszer volt-e?

Gondolom, de egyrészt belső kényszer, másrészt a saját nemzetiségi pajtásai verték volna szájba, ha nem tiszteli a mások miséjét, ahogy mindenki teszi.

Ami változott, főleg a 80-as évektől, az az, hogy a nők megszűntek tisztelni a férfiakat. Minden más ebből az egy dologból indult ki és fejlődött ki mára.

Pl. az is, hogy a férfiak sem tisztelik már a nőket, csak használják őket.

2016. júl. 7. 22:47
 14/52 A kérdező kommentje:
És szabad megkérdezni, hogy te mikor születtél? Éltél már a 80-as években? Ha igen, voltál olyan életkorú, hogy véleményed legyen ilyesmiről?
2016. júl. 7. 22:52
 15/52 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy, ha az időseknek való helyátadásos kérdésekhez átmegyek, rögtön előjön, hogy a tisztelet annak jár, aki kiérdemli.
2016. júl. 7. 22:52
 16/52 anonim ***** válasza:

57%-os, ha olvasnál, művelődnél is egy kicsit, nem hordanál össze ennyi butaságot.

Ezen a "bezzeg régen minden jobb volt" sóhajtozáson csak nevetni tudok. Leginkább azoktól hallom, akik nem nagyon foglalkoznak a múlttal, a történelemmel, csak azt nyomják, amit a szájukba kanalaznak.

2016. júl. 7. 22:54
 17/52 anonim ***** válasza:
93%

Már ne is haragudj, de te így eldöntötted, hogy a nők nem tisztelik a férfiakat és akkor ez így is van?

Aki rendesen dolgozik és nem egy alkoholista állat, azt tisztelem, de az olyat, aki 30 évesen még a mama hotelt választja mert fél egyedül élni és sajnáltatja is magát, azt valahogy nem tudom, sajnálom.

2016. júl. 7. 22:55
 18/52 anonim ***** válasza:
8%

Látatlanban megmondom 16-os, hogy minimum háromszor több könyvet olvastam, mint te és kifejezetten a történelem a kedvencem.

17-es

Általánosságban mondtam. Abból, hogy te vagy bárki más mutat egy ellenpéldát, még a jelenség valós lesz.

Igen, éltem a 80-es években, amikor szépen felfuttatták a válásos bizniszt az országban.

2016. júl. 7. 23:00
 19/52 anonim ***** válasza:
0%
én csak annyit tudok amit az idősek elmesélnek 80-90 évesek teljesen más világ volt és nagyon nem nyomták el a nőket csak megvoltak a szerepek a férfi dolgozott a nő meg nevelte a gyerekeket vezette a háztartást meg voltak női munkák persze ! aki volt otthoni munkán az tudja hogy nem könnyű dolog.
2016. júl. 7. 23:02
 20/52 A kérdező kommentje:

"Látatlanban megmondom"

Ez elég baj, az ilyen kérdések is így születnek.

És hány éves voltál akkor? És válás: szóval te örülnél, ha mondjuk a feleséged lennék, és azért maradnék veled, mert szégyenlek válni?

2016. júl. 7. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!