Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom, hogy ebben a kategóriában sok kérdés kezdődik úgy, hogy "manapság" vagy a "mai nők/férfiak"? Ezek az emberek éltek 100 éve is, vagy mi?
Sztem tisztelték, mert így lettek nevelve.
Nagyanyám olyan faluban nőtt fel, ahol 4 nemzetiség élt és pl amikor az egyiknek volt épp miséja, az össze többi nemzetiségi olyan kussban végezte a munkáját, mert így voltak nevelve: tiszteljük a másikat.
Kényszer volt-e?
Gondolom, de egyrészt belső kényszer, másrészt a saját nemzetiségi pajtásai verték volna szájba, ha nem tiszteli a mások miséjét, ahogy mindenki teszi.
Ami változott, főleg a 80-as évektől, az az, hogy a nők megszűntek tisztelni a férfiakat. Minden más ebből az egy dologból indult ki és fejlődött ki mára.
Pl. az is, hogy a férfiak sem tisztelik már a nőket, csak használják őket.
57%-os, ha olvasnál, művelődnél is egy kicsit, nem hordanál össze ennyi butaságot.
Ezen a "bezzeg régen minden jobb volt" sóhajtozáson csak nevetni tudok. Leginkább azoktól hallom, akik nem nagyon foglalkoznak a múlttal, a történelemmel, csak azt nyomják, amit a szájukba kanalaznak.
Már ne is haragudj, de te így eldöntötted, hogy a nők nem tisztelik a férfiakat és akkor ez így is van?
Aki rendesen dolgozik és nem egy alkoholista állat, azt tisztelem, de az olyat, aki 30 évesen még a mama hotelt választja mert fél egyedül élni és sajnáltatja is magát, azt valahogy nem tudom, sajnálom.
Látatlanban megmondom 16-os, hogy minimum háromszor több könyvet olvastam, mint te és kifejezetten a történelem a kedvencem.
17-es
Általánosságban mondtam. Abból, hogy te vagy bárki más mutat egy ellenpéldát, még a jelenség valós lesz.
Igen, éltem a 80-es években, amikor szépen felfuttatták a válásos bizniszt az országban.
"Látatlanban megmondom"
Ez elég baj, az ilyen kérdések is így születnek.
És hány éves voltál akkor? És válás: szóval te örülnél, ha mondjuk a feleséged lennék, és azért maradnék veled, mert szégyenlek válni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!