Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak ki a nők mindenféle kamut, hogy a személyiségem miatt nem akarnak még randizni sem velem, amikor nyilvánvaló, hogy a külsőm miatt nem akarnak talizni?
"Mert a nők az őszinteséget még hírből sem ismerik."
A férfiakat sem kell ám félteni őszinteség terén.
Van az a mondás, hogy "Szép nem vagy, hülye ne legyél."
1. Már nem azért, de akkor simán megmondaná legalább egy részük, hogy bocsi, de nem jössz be, nincs meg a kémia, nem vonzódik hozzád stb. Nem is mindegyik (mert nem akarnak bunkók lenni, hogy pl ronda vagy és nem tetszel nekik), e egy részétől biztos hallottad volna a fenti mondatok egyikét. Az viszont eléggé érdekes (és érdemes tényleg elgondolkodnod), ha valóban sok így ráznak le, mert hidd el, akkor bizony van benne valami.
2. Neten kép nélkül vagy fent, vagy mi? Miért vonatkoztatod te 100%-ban a külsődre? Azt is ugyanúgy látják, mint az írásodat.
3. Ha már a netnél járunk, ugye nem gondolod komolyan, hogy egy idegen embert teljesen megismerhetsz a neten keresztül, csak abból ahogy és amiket írogatsz meg hasonlók. Igen neten aztán teljesen kiismernek téged, egyből levágják milyen személyiséged van.
4. Szerintem csak kifogásokat keresel, és ezért könnyű az ok helyett inkább ráfogni a legkézzelfoghatóbbra, a külsődre. Miközben többet rénél el, ha valóban figyelnél a visszajelzésekre és edzenéd a személyiségedet, fejlesztenéd magad. ÉS ha már itt tartunk, éppenhogy egy férfinak kevésbé hátrány az ha nem néz ki jól. Egy nőnek sokkal rosszabb és sokkal hátrányosabb helyzetben van, ha csúnyácska, mivel a férfi előbb nézi a külcsínt.
(Persze most gondolhatsz a pénzéhes r.bancokra, de én a valódi nőkről beszélek. Bár gondolom erre is lesz kifogásod, hogy te aztán nem nézed azt, hogy néz ki egy nő, de nekem nem kell sallang.)
kérdező 8. hsz-ára: én nem ezt a következtetést vontam volna le a 7. hszó hszára. Nem hazug minden nő, legfeljebb annyira, mint a férfiak.
Én az vonom le a hsz-ból, hogy egyszerűen nem akarják megbántani a férfit. Mint ahogy a valóságban is, inkább azt mondjuk, hogy most nem érek rá Rozival shoppingolni, miközben inkább punnyadnék otthon, nem akarok költeni, egyszerűen ki nem állhatom mostanában Rozit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!