Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak ki a nők mindenféle kamut, hogy a személyiségem miatt nem akarnak még randizni sem velem, amikor nyilvánvaló, hogy a külsőm miatt nem akarnak talizni?
Szerintem azért, mert nem akarnak megbántani. Mert te tisztában vagy ezzel, ők még nem tudják ezt rólad, és azt gondolják megbántanak, így hazudnak..
Szerintem elég sok férfi felkapná arra a vizet és elküldenék a nőt mindenfelé, ha az igazat mondaná.
Hogy ezt aztán jó vagy rossz, én sem tudom férfiként..
Nagyon jól elbeszélgetek sok haverommal, ettől még soha nem jönnék össze velük, mert nem olyan a személyiségük, amilyen pasit el tudok képzelni magam mellé kapcsolatban.
Kezdésnek benned pl taszító, hogy hazugnak nézel minden nőt.
Én nő létemre elismerem, hogy sok nem szimpatikus személyiségű vagy külsejű pasit utasítottam már el kerülő szöveggel. Legtöbbször ez a "szerintem nem egymást keressük". Ebben semmi hazugság nincs. Persze lehet, hogy előtte 25 perc kellett ahhoz, hogy felismerjem, nem elég szimpatikus ahhoz, hogy eltekintsek a külsejétől, esetleg pont fordítva, nem elég szimpatikus ahhoz, hogy magamraerőltessem a társaságát a külseje miatt. Attól még ez így van.
Egyébként a férfiak tapasztalataim szerint jobban viselik a külsejüket érintő kritikát, de csak indokolt esetben mondom el a véleményem, mivel engem sem érdekel fordított esetben az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!