Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, miért is baj az számotokra, ha egy férfi kicsit mackós?
azt mondja szakértők. :D
miért nem fogysz le? annyira ragaszkodsz a kis hájadhoz, vagy mi?
nekem nem tetszik a mackós test. nem tetszik az apu test. a fiatalos és erős test tetszik, nem a kövér erősnek tűnő, aki csak a súlya miatt veszélyes, de izma csak a zsírréteg alatt van valamicske.
A férfiak többsége meg a telt, vagy kövérkésebb nőket nem kedveli ugyanígy.
Én nem utasítom el a mackós férfiakat, csak lássam, hogy egyébként nem egy belassult, lusta férfi áll velem szemben, aki alig moccan , és már fáradt, illetve emiatt eligénytelenedett,ápolatlan,hanem fizikailag és szellemileg is egy aktív ember, aki a testalkata ellenére is egy pörgősebb ember, és ad magára.
"nincs ilyen de a nők zöme,és krémje ezek után a kigyúrt vagy sportos férfiakért örül meg. :("
Akkor vagy sportolj és fogyj le, mert az izom esztétikusabb és vonzóbb a hájnál, vagy ha ahhoz nincs elég akaraterőd és kitartásod, akkor talán nem a "nők krémjére" kéne hajtanod, a sikertelenségért pedig a nőket okolnod, miközben nem teszel magadért, a saját külsődért és a saját egészségedért.
Pedig sokan inkább a mackósakat tartják vonzónak. Sok mackós pasit látok nagyon szép barátnővel. Mondjuk nekem pl a vékonyabb férfiak tetszenek, de ízlés dolga.
Rossz helyen keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!