Hölgyeim, egy férfi hogyan fejezze ki, bizonyítsa számotokra, hogy komolyan érdeklődik irántatok, szerelmes belétek, nemcsak dugni akar, vagy kihasználni akar Benneteket?
Ez az utolsó elég nyálas volt, de azért aranyos.. :D egyszerűen csak ne legyen idegesítő pióca akit nem lehet levakarni és ne jöjjön a hülye, unalmas dumájával....Már megfigyeltem h akik nagyon dugni akarnak (illetve csak azt akarnak) azt hiszik h udvarolnak vagy mi de közben annyira nyomulnak h az ember lánya hányingert kap...
Egyértelműen azokat a férfiakat tudom komolyan venni akik komolyan, értelmesen bírnak viselkedni, kedvesek, értik a viccet és hagynak levegőt. Nagyon ritkán jön össze ez a pár dolog.
Bár abban nem vagyok biztos h a férfiak tényleg tudnak szerelmesek lenni... :/
"Bár abban nem vagyok biztos h a férfiak tényleg tudnak szerelmesek lenni."
mert a nők ugyebár tudnak....
A nőknél máshogy vannak ezek a dolgok, fontosabb a bizalom, mert kiszolgáltatottabb helyzetben vannak.
Mivel én nő vagyok a magam nevében mondhatom h én tudok szerelmes lenni csak nem túl könnyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!