Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, miért is baj az számotokra, ha egy férfi kicsit mackós?
vagy inkább te vagy :) ott a gyakoris link :P
am annyira nem súlyos így ránézésből...mondjuk ott a képek a háttérben a tortánál :D
23F
Figyelmeztetlek, hogy a nagybetűk miatt a moderátorok törölni fogják a kérdésedet.
Addig is, elmondom, hogy sok nőismerősöm nem bánja a mackós testet, sőt, férfiasnak találja. Különösen, akiknek az apja is mackós, vagy duci. Az úgynevezett dadbod, azaz apu test, sok lány ideálja.
Megjegyzem, nekem nem. De én magam is vékony/sovány vagyok, apukám pedig kisportolt mióta az eszemet tudom, nem csoda, hogy számomra nem vonzó. Azért példálózom folyton az apukákkal, mert egy elmélet szerint, amit támogatok, a nők az apjukat keresik a párválasztásnál, azaz az apjáéhoz hasonló mentalitású, testű férfiakat látják vonzónak.
A kigyúrt is tetszik sokaknak, különösen az ilyen páwa, meg menőséget hajkurászó embereknek. Nekem nagyon nem tetszik, undorító, olyan ebnyomást kelt, mintha csak a külsőségeknek élne az ember. És a látszat nem is csal.
Nekem a sportos test tetszik, izmos, de nem kigyúrt, minél kevesebb felesleggel. Ez a típus szintén sok lánynak tetszik persze.
Ismerek egy mackós srácot, 198 centi, és (saját bevallása szerint) 130 kg. Ettől függetlenül kb. havonta van új barátnője, egyáltalán nem gond neki felszedni őket, és egész csinos kis női vannak.
Nálam is próbálkozott, de barátom IS van, és kollégával soha nem kezdek. Így maratunk barátok. Tényleg nagyon jó fej.
Azt se mondhatom, hogy a pénze miatt, pontosan tudom, mennyit keres. (Amennyit én...)
Nála nagyobb darab pasit nem ismerek, de azért akad pár ismerős vagy rokon. Érdekes, nekik is van valaki, az se ritka, aki 5 éve él együtt egy lánnyal (pl. a sógor), meg olyan is, aki házas.
Szóval ha nincs barátnőd, akkor azt kell hogy mondjam, hogy nem a mackós alkatod miatt lehet.
Persze, sokkal könnyebb lehúzni az összes csaj kollektívan, és másokat hibáztatni, mint tükörbe nézni, és beismerni a saját hibáidat, de ez nem fog segíteni.
Amiért sok pasi is elutasítja a duci nőket, pedig pont úgy tudnak szeretni, és pont úgy vágynak gyengédségre és lágy érzéki ölelésekre. Sőt...
Mégis inkább loholnak a pasik a "flegmahh pitsahhh" felhasználó név alatt futó, mellmutogató, kimázolt, szénné szolizott, póthajas ribizlik után, akiken átment a fél város, és a szerelmet ékszerekben mérik.
Duci csajjal barátkozni SEM szeretnének a helyes pasik, inkább csúfolják és megalázzák őket.
Sőt, ha az ember egy mackós srác felé közeledik, az tud lenni a legbunkóbb, ő tudja a legmegalázóbb módon a tudtára adni a duci csajoknak, hogy az alakja miatt nincs esélye, ne is álmodjon pasiról, neki szép, vékony csaj kell, mert csak erre áll fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!