Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Számotokra (tudom egyénfüggő) az ideális férfi kegyetlen? Ha igen, mennyire? Milyen messze megy el az érdekérvényesítésben? Hogy bánik a riválisaival? A többi férfival? Remélem érthető a kérdés. Várom a válaszokat! Vonzó a szemetekben?
nem, ne legyen kegyetlen
legyen határozott, magabiztos de ne kegyetlen
Ez a kérdés a kegyetlen. A kegyetlenség rosszlelkűséget, rosszindulatot is feltételez, hogy valaki élvezi mások gyötrését. Akinek ez az ideális, ott valami nem egészen stimmel.
Az ideális férfi intelligens ember, aki tudja kezelni a konfliktusokat, és kiáll az érdekeiért, ahogy kell a riválisaival szemben, van benne elég kurázsi és magabiztosság ehhez, de nem keresi szándékosan a nagyobb bajt. És a párjával pedig megértő.
Nem, az ideális férfi nem kegyetlen. Határozott, igen. Céltudatos, igen. Törekvő, igen. De nem minden határon keresztül.
Egyébként ez most pont személyesen érint, udvarol nekem valaki, akit megkérdeztem, mi az amit feltétlen tudni kell róla, és pont azt mondta, hogy tud kegyetlen lenni. De kerüli az ilyen helyzeteket.
Ez most számomra komoly dilemma. Ha egyébként minden szempontból tökéletesnek tűnik az illető, vajon érdemes-e megkockáztatni.
Mondjuk hozzátenném, hogy az exem is megkérdeztem anno, ő azt mondta, hajlamos a lelki terrorra. Nos, a kapcsolatunk végén ezt igen erősen megtapasztaltam, emiatt is vannak félelmeim.
Na, kegyetlen másokat érzéketlenül legázoló ,nyalizós pedálgép semmi esetre sem, mert attól a tipustól hányingerem van.
Egyszerűen csak legyen normális kereteken belül bátor és életre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!