Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen az ideális férfi?
Figyelt kérdés
Belső,külső,kortól függetlenül.2013. jan. 13. 14:31
1/6 anonim válasza:
90-60-90
90 éves
60as az IQ-ja
és 90 milliárdja van a bankban
2/6 anonim válasza:
Aki mellett,biztonságban,és szeretve érzem magam.Akit boldogan,mosolyogva várhatok haza,és akiért miden másodperben rajgani tudok.Barna-barna!:)
4/6 anonim válasza:
Nincs ideálom. Szeretném ha a párom férfias lenne (pl. előzékeny, határozott, nem nyafog), okos, figyelmes, nem előítéletes, nyílt látókörű. Külsőleg: ne fújja el a szél, legyen egészségesen erős, adjon magára - ne gondolja hogy de jó ha én felveszem a szexi cuccokat az ágyban meg mindig csinos legyek (amit én elvárok magamtól), míg neki amúgy a jó megjelenés semmit sem számít.... :)
5/6 -unique- válasza:
Legfőképp a személyisége a fontos. Nekem elég sok elvárásom van, az az igazság. :D Fontos a stílus (zene, film, könyv), fontos, hogy ne legyen túl idős hozzám. Legyen udvarias, kedves, vicces. Ha lehet, ne cigizzen...
Nálam nem a külső áll az első helyen, de szeretem a hosszú hajú (az igényes, ápoltra gondolok) , magas, vékony fiúkat, szép arccal, szép szemekkel.
Legyen különleges, és persze szeressen. :D
6/6 anonim válasza:
lehessek mellette önmagam.. ennyi.. cserébe ugyanez jár.. maximum mi leszünk a legfurább pár.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!