Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedik a legtöbb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik a legtöbb nő huszonévesen is kislányként?

Figyelt kérdés
Most a nőkről van szó és nem a férfiakról. Több volt barátnőm is úgy viselkedett, mint egy kislány. Hisztiztek, de ők aztán még dolgozni sem mentek el.
2016. júl. 4. 14:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

"benned is lehet némi hiba, kedves kérdező, ha ilyen lányokat fogtál ki."

Te, ha arcról megállapítod ki ilyen meg ki olyan akkor nagyon tehetséges vagy. Interneten ismeretlenül lehet osztani az észt.

2016. júl. 4. 16:21
 22/23 anonim ***** válasza:

# 13

Hiába próbálkozol engem is belefoglalni az elmebajos állításaidba (T/2), nem változtat a száraz tényen, hogy soha nem is ismertem személyesen olyan ember, nemhogy nem aláztam magam érte + évek óta stabil kapcsolatban élek egy olyan emberrel, akinek köze nincs ahhoz a "típushoz". :)

2016. júl. 4. 19:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Ilyen undorító hólyagot mint te...nem is érdemelsz normális barátnőt. Minden lány jobban jár nélküled
2016. júl. 5. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!