Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedik a legtöbb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik a legtöbb nő huszonévesen is kislányként?

Figyelt kérdés
Most a nőkről van szó és nem a férfiakról. Több volt barátnőm is úgy viselkedett, mint egy kislány. Hisztiztek, de ők aztán még dolgozni sem mentek el.
2016. júl. 4. 14:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Mert felnőni felelősséggel jár és ez félelmetes.
2016. júl. 4. 14:24
 2/23 anonim ***** válasza:
61%
1# azt adom
2016. júl. 4. 14:25
 3/23 A kérdező kommentje:
De miért mindent tőlem vártak el? Közös céljaink voltak, de én tettem ezekért, a nők csak várták a csodát.
2016. júl. 4. 14:25
 4/23 anonim ***** válasza:
36%
Mert a nők a csodára várnak...
2016. júl. 4. 14:28
 5/23 anonim ***** válasza:
71%

4-es, már megint az általánosítás...

Most mondjam azt, hogy ezt meg a gyk-s pasik nőhetnék ki?

Mert akkor én is általánosítanék. Ugye, hogy milyen zavaró?

2016. júl. 4. 14:30
 6/23 anonim ***** válasza:
50%
Ezt már én is tapasztaltam, nem is egyszer. Az a szomorú, hogy haverom 26 éves barátnője is ilyen, mindamellett, hogy amúgy tudatos életet él, érdekli az önfejlesztés, távol-keleti filozófiák stb. és mégis mintha egy kamaszkorában megrekedt lány lenne. Talán az életben megélt sérelmeik miatt ilyenek. Persze nem lehet ráhúzni mindegyikre, hiszen nekünk is rossz, ha egy kalap alá vonnak a tahókkal a nők. Egyébként pedig el vannak általában kapatva az ilyenek, ezért nem mennek el dolgozni, mert tőled várják a jólétet.
2016. júl. 4. 14:33
 7/23 anonim ***** válasza:
72%

Nemcsak a nőkre igaz ez, hanem generációs népbetegség ez sajnos.

Kitolódott minden: lemorzsolódás a szülőkről, gyerekvállalás - ezért tovább viselkednek gyerekként, mert nem mentek át lelkileg azokon a mérföldköveken, amelyek a felnőtté váláshoz szükségesek.

2016. júl. 4. 14:50
 8/23 anonim ***** válasza:
17%
Az a helyzet, kedves cousin, hogy a nők soha semmit sem tesznek semmiért, viszont ha mégis tesznek valamit is, azt később magasan kirívó tettként nyugtázzák, s önmagukat körbebástyázva előszeretettel vágják a hapsi képébe, hogy ők bizony lehozták még a csillagokat is az égről.
2016. júl. 4. 15:07
 9/23 anonim ***** válasza:
47%
Ipkisz Láb és a Férfiak egyrésze is ezt csinálja...Van elég, aki 30-40 évesen is otthon teng-leng a szülei mellett.Tehát nem kifejezetten csak a nők kiváltsága.
2016. júl. 4. 15:13
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

" a nők soha semmit sem tesznek semmiért"

Jó tudni. :D

Ezt te sem gondolhattad komolyan.

2016. júl. 4. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!