Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha helyes pasim, ha a testem nagyon szép, viszont az arcom csúnya?
Nem tudom, hogy magyarul létezik kifejezés a jelenségre, angolul butterface.
A testem miatt így is felfigyelnek rám, de kizárólag alkalmi szex céljából. Így már sikerült lefeküdni helyes pasival, de komoly párkapcsolatra nem tartanak elég jónak...
Mit tehetek ez ellen? Sajnos az a helyzet, hogy kizárólag helyes pasit akarok.
Már arcplasztikában is kezdek gondolkodni.
"Jó a személyiséged?...Elismerem, ha megfelelő külső társul hozzá, akkor szuper. De nélküle értékelhetetlen."
idáig olvastam.
Csak reménykedni lehet benne, hogy nincs túl sok ilyen felfogású nő ebben a világban.
Nem érdekel a morálotok.
Ha nincs szépséged, legyen pénzed. A személyiség szart sem ér.
A külső belső nélkül nem sok.
[Halott Pénz]
A belső külső nélkül semmi.
Én
45# vagyok
:D
Jobbára igazad van az idézeteddel.
Szerintem feltuningolható a fej egy király frizurával, előnyös sminkkel.
Megnéznék egy képet rólad, de gondolom nem küldesz mert nő vagyok.
Ez a tipikus, eszed legyen, ne étvágyad.
Troll kérdezőre átfordítva; villantanod kell kívül, ez az egyetlen esélyed. Eszed semmi, intelligenciád még annyi se... innentől tényleg nem tudsz mással farkat fogni, mint a pi***d köré nőtt dísszel (gyengébbek, azaz a te kedvedért továbbiakban test)
Esélyes h max a 20as éveid elején járhatsz és mint minden arrogáns kis p***cs és **na; azt hiszed hogy már nagyon tudod mi az élet. Majd talán 5-10 év múlva sikerül felérni ésszel. Addig meg addig tesz hintába az élet, míg szépen meg nem tanulod. Lehet itt osztani az észt (bár ami nincs, azt nehéz ugye), de a tények makacs dolgok; neked van párkapcsolati problémád.
Mondjuk teljesen érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!